Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Duminică, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

17 Septembrie 2015
Vizualizari: 1026
Comentează add

Ediţia 676 din 12 septembrie 2015

Invitaţi: Bonnie Tyler, Toto Cutugno şi alţii Invitaţi: Bonnie Tyler, Toto Cutugno şi alţii - Conține audio

andrei-partos

Este o ediţie specială, un Best Of generat de un vot democratic. Am propus toate interviurile noastre internaţionale pentru a fi votate. Cei interesaţi s-au implicat şi s-au născut 5 ore din 5 ediţii din ani diferiţi.


Nici măcar nu putem vorbi despre reluări în sensul clasic, ci despre selecţii. Pot preciza şi faptul că unele ore au avut parte de modificări, completări. Sigur că nu s-a putut interveni în timpul difuzării, deoarce am lipsit motivat de la microfon, dar Iulia Radu a reţinut toate mesajele  (aproape 100) care au sosit şi-n astfel de condiţii pe toate căile ştiute. Am găsit unele şi pe pagina emisiunii de pe Facebook. Mulţumim pentru toate, pentru fidelitate!


 Veţi putea auzi interviuri cu Dulce Pontes şi Daniela Caraman Fotea în prima oră, cu Ian Anderson (omul care a insemnat şi înseamnă Jethro Tull dar care îşi permite şi o spectaculoasă carieră solo), solistul canadian Garou, Bonnie Tyler (care a primit un micro recital suplimentar), cantautorul italian Toto Cutugno (foarte iubit şi în România). Finalul include un Top 7 Sentimental (aşa era la un moment dat) cu grupul Whitesnake.


 Îndrăznesc să afirm că a fost un regal, o ediţie Gold! Sper să mai avem astfel de recuperări ale secvenţelor apreciate, pentru foarte numeroşii ascultători noi pe care i-am dobândit în ultimii ani! 

Audio:


 


Etichete Dulce PontesBonnie TylerToto CutugnoIan AndersonJethro TullWhitesnakeDaniela Caraman FoteaGarouinterviuexclusivmuzicalive

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live