Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

1 Ianuarie 2012
Vizualizari: 2893
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 483 din 31 decembrie 2011

Invitați: ascultătorii RRA Invitați: ascultătorii RRA - Conține audio

andrei-partos

                              Andrei Partoș

Încep prin a vă ura tuturor, cititori-ascultări, colegi din R.R.A sau S.R.R., un An Nou ceva mai bun, cu sănătatea asigurată, cu ratingul crescut şi cu MUZICĂ de calitate!

A fost o ediţie fără invitat, pentru că astfel au optat ascultătorii fideli. În ultima ediţie din 2011 au fost în jur 300 de mesaje. Am avut un BEST OF PSIHOLOGUL MUZICAL realizat în urma unui sondaj la care au participat peste 1000 de votanţi. Cele mai îndrăgite piese s-au dovedit a fi:
1. Shape Of My Heart – Sting
2. Imagine – John Lennon
3. The Road To Hell – Chris Rea


În această ediție am difuzat 17 dintre cele 100 titluri propuse. Am recomandat şi o listă impresionantă de cântece de An Nou interpretate de Angela Similea şi Ovidiu Komornyik, Tarja Turunen, Neoton Familia, Franco Califano, Mariah Carey, Van Morrison şi mulţi alţii.

Am primit şi mesaje din Canada, Australia, Germania, Grecia, Cipru, Italia, Ungaria, Belgia, SUA, pentru cei de acasă, dar şi pentru întregul colectiv al R.R.A. Au fost reacţii emoţionante din partea celor care munceau la ora difuzării emisiunii, din partea celor care pregăteau masa de Revelion. Am reuşit să onorez o bună parte dintre cererile muzicale adunate de-a lungul ultimelor luni. N-au lipsit din program ABBA, Eagles, T. Rex, Taxi, Aerosmith, Roşu şi Negru, Freddy Fender, Kiss, Cristi Dumitraşcu, David Bowie şi mulţi alţii.

LA MULŢI ANI!

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete John LennonStingChris ReaAngela SimileaOvidiu KomornyikTarja TurunenNeoton FamiliaFranco CalifanoMariah CareyVan MorrisonABBAEaglesT. RexTaxiAerosmithRoşu şi NegruFreddy FenderKissCristi DumitraşcuDavid Bowie.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live