Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

2 Martie 2016
Vizualizari: 1344
Comentează add

Ediția 700 din 27.02.2016

Invitați: Ascultătorii Invitați: Ascultătorii - Conține audio

andrei-partos

 

Să încep prin a semnala premiera absolută a unei noi creații semnate de Maria Magdalena Dănăilă, cu orchestrația lui Adrian Ordean. Așteptăm păreri despre această piesă care nu era încă în forma sa finală. Va fi al doilea imn al emisiunii.                                          

Conform tradiției, la o ediție cu cifră rotundă, au venit în studio Ascultătorii. Cei care și-au dorit, cei care au răspuns invitației globale lansate cu mult timp în urmă. Firește că nu puteau veni mai mulți, cinci fiind numărul de microfoane disponibile. Au revenit Lavinia Mihaela Ban (de la Timișoara, este la a 4-a prezență) și Bogdan Florin (din București, la a doua vizită). Au debutat Ade Lyna (bunică, pensionară, inițiatoare de Fan-Club Garou) din București, Crina Ionescu (București, pasionată de muzică și ascultătoare consecventă de peste 13 ani a emisiunii, funcționar) și Vlad Pârâu (din Sibiu, unde este cunoscut cu numele de artist Farmacia Muzicală).

Toți au avut poveștile lor, toți și-au exprimat prietenia față de R.R.A. De pe listele cu preferințe ale musafirilor au fost piese cu Alexandra Ușurelu, Ana Belen, Elton John, Aurelian Andreescu, Ileana Șipoteanu, Garou, Ștefan Stan, Michel Sardou, Morrissey, The Weeknd, Pasărea Colibri și alții. Vlad Pârâu a venit cu chitara și ne-a cântat de toate. Și-a promovat convingător și cu mult talent orașul. A primit și cele mai multe întrebări. Au fost emoții, au fost cadouri reciproce, au fost sesiuni foto și schimburi de numere de telefon. Au fost foarte multe mesaje pentru care mulțumim! 

Am avut și un interviu telefonic cu Ovidiu Anton, concurent la Eurovision, semifinala națională. În sondajul nostru a ocupat primul loc. 

De dragul atmosferei unice, am renunțat la Top 5 Sentimental care va fi difuzat în ediția următoare.

Audio:


Etichete Adrian OrdeanMaria Magdalena DănăilăAlexandra UșureluAna BelenElton JohnAurelian AndreescuIleana ȘipoteanuGarouȘtefan StanMichel SardouMorrisseyThe WeekndPasărea ColibriOvidiu AntonEurovision

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live