Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

24 Iulie 2011
Vizualizari: 3631
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 460 din 23 iulie 2011

Invitați: ascultătorii Invitați: ascultătorii - Conține audio

andrei-partos

         Andrei Partoș în dialog cu ascultătorii

O nouă cifră rotundă: 460! De data aceasta ascultătorii au sărbătorit cu noi, stând acasă, sau pe şoselele ţării, la mare sau în Australia, Germania, SUA, Grecia, la munte sau pe tren.
Ne-am bucurat de o relatare la cald de la Vama Veche, unde se desfăşura Festivalul „FolkYou”. „Reporter special” a fost Vasile Şeicaru. Mulţumim!
Alexandru Jula (sărbătorit al zilei de 24 iulie) a avut o piesă nouă compusă de Dumitru Lupu: “Doamne, mă fereşte”.
Am beneficiat de un cadou din partea compozitorului Adrian Enescu: o piesă rară interpretată de regretatul Cornel Fugaru alături de grupul vocal 5T.
Au fost câteva momente consacrate memoriei lui Iuliu Merca (ne-a părăsit în 27.07.1999 la Costineşti).
Am difuzat o serie de piese pentru un viitor top estival din toate timpurile. Iată câteva nume pentru a vă îndemna la ascultare: Bono &The Corrs, Saragossa Band, Semnal M, BZN, Chris Norman ş.a. Au avut prioritate solicitările mai vechi ale prietenilor emisiunii, care au reacţionat prompt şi fericiţi. N-au lipsit Aurelian Andreescu, Chuck Berry, Freddie Mercury, Dan Andrei Aldea, The Cars, Emmylou Harris, Michel Polnareff, Richie Sambora ş.a.m.d.
Au fost dezbateri serioase pe teme diverse, despre soliştii hard & heavy, despre fotbal, despre relaţia artiştilor cu mijloacele de comunicare în masă…
 

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Vasile ȘeicaruFolkYou.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live