Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OAMENI CARE MIŞCĂ ROMÂNIA Marţi, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

30 Ianuarie 2018
Vizualizari: 1013
Comentează add

Ediția 800 din 27.01.2018

Invitați: Ascultătorii Invitați: Ascultătorii - Conține audio

andrei-partos

 

Este o ediție absolut specială pentru că au fost ascultători-artiști, dar și ascultători clasici. Atmosfera mi s-a părut de o mare familie deși oamenii nu se cunoșteau între ei. Doar prin intermediul Radio România. Ioana Sandu este prietenă a emisiunii, dar se poate mândri cu o frumoasă carieră artistică, deși n-a părăsit profesia de bază, cea de profesoară. Ne-a oferit momente live, dar și un CD nou, bilingv , „Tu și eu”  (piese românești semnate Francisc Reiter) și „Tu y Yo” (piese din repertoriul spaniol). Radu Cartianu basist cu vechime, cu istorie bogată de scenă , în management artistic și de publisher. A propus Timpuri Noi unde a și cântat, dar și Royal Blood, Sons Of Apollo sau Winery Dogs.Acum pregătește un proiect nou, Tribut.

Vlad Pârău a revenit în studio, el fiind Farmacia Muzicală de la Sibiu. A ajuns să cânte des prin cluburi și Festivaluri folk. A venit cu soția și cu chitara. Preferințele lui le veți auzi. A cântat și la cererea ascultătorilor. Radu Nicolescu este un economist pensionar, cu experiență de ascultător impresionantă, de la Europa liberă la R.R.A.  (a propus Tony Joe White, Adriano Celentano, Bobby Goldsboro ș.a.) și un prieten al emisiunilor de vineri noaptea încă din 1992! Dan Ciolompea este un medic activ , pasionat de muzică, a și cântat în tinerețe într-o trupă, a mers la Costinești, iar acum adună hituri rare din lumea pop și dance (a propus Frank Galan, Fantasie 11 sau Party Sisters). Lavinia Ban este campioana prezențelor în studio. Vine de la Timișoara, iubește tearul și muzica, desigur și profesia de dascăl. A propus Bruce Springsteen, Florin Piersic (tocmai era ziua Maestrului), Patrick Bruel & Kids United sau Shelby Lynne & Allison Moorer. Fiecare invitat a avut timp de povestit. Le mulțumesc aici tuturor celor care ne-au ajutat, susținut, acceptat de-a lungul anilor și în special colegelor de la pupitru (în seara asta Rodica Dreve și Adriana Anica). 

Au fost peste 900 de mesaje și like-uri. Câteva dintre mesaje le veți găsi mai jos. 

 

Audio:


Etichete Royal BloodSons Of ApolloWinery Dogstrupa TributTony Joe WhiteAdriano CelentanoBobby GoldsboroFrank GalanFantasie 11Party SistersLavinia BanBruce SpringsteenFlorin PiersicPatrick Bruel & Kids UnitedShelby Lynne & Allison Moorer

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live