Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

14 Februarie 2017
Vizualizari: 1688
Comentează add

Editia 750 din 11.02.2017

Invitați: Ascultatori Invitați: Ascultatori - Conține audio

andrei-partos

 

A fost o noapte specială! Ascultători în studio, relaxare, atmosferă de mică-mare sărbătoare. Au venit Carmen Bârloiu (e mai veche prietenă a emisiunii, o inimoasă jurnalistă, organizator și prieten adevărat), Iulia „Storm Wind” Lungu a debutat la Psiholog (fan Europe, ascultătoare ceva mai recentă, economist la o multinațională, a colaborat deja cu site-ul de față prin cronicile sale de concert), Mary Alexe (fan Morrissey, tot debutantă în studio, dar și ea ne-a oferit cronici, este traducător), Nicu Turcu (un mare pasionat al sunetului, creator de semnale pentru posturi de radio, a colaborat cu Radio3 Net, un nevăzător cu auz excelent și voce foarte bună) a venit de la Adjud însoțit de prietenul său Angel Lungu (ascultător de R.R.A., cu veleități jurnalistice, tot pasionat de muzică). Au fost multe povestiri în cele 4 ore, au fost și cadouri reciproce.

* Am avut parte și de o relatare amplă de la Sanremo realizată de prietenul Ștefan Naftanailă.

*Trebuie să le mulțumesc aici unor artiști, producători care au lăsat pentru astfel de evenimente CD-urile lor: Ioana Sandu, Dan Helciug, Mircea Rusu, Marian Stere, Fuego, Grimus ș.a. Fiecare invitat a primit  mascota Pampsy (breloc și creațiile Silviei Ștefănescu) și cîte o diplomă de prietenie (concepută de Adelina, altă ascultătoare fidelă). Au fost cu noi Diana Croitorescu și Claudia Buzică (în regia tehnică). Lor și colegelor lor le mulțumesc pentru ajutorul profesional și prietenesc acordat în cele 750 de nopți! Împreună cu Iulia Radu (s-a ocupat de protocol, telefoane, de live streaming și fotografii), pot spune că am ajuns la bucuria de a avea ascultători  foarte numeroși și consecvenți în toate colțurile lumii, care nu apar la cifrele de rating ale R.R.A. , dar care sunt reali (și foarte activi) Și lor le mulțumim pentru votul de încredere acordat săptămânal! Tot sunt la capitolul mulțumiri. Unele i se cuvin Mariei Magdalena Dănăilă pentru piesele oferite cu generozitate, iar altele revin tuturor conducerilor R.R.A. din acești 14 ani care mi-au permis să produc, să realizez această emisiune maraton, absolut independent!

Invitații au propus piese cu: Vali Sterian, Cargo, The Beatles, Queen, Helloween, The Smiths, Europe, Ten Years After, Jeff Buckley, Whitesnake, Skid Row ș.a.

Agenda pop-rock a incluse piese cu Gene Vincente, Serge Lama, Gary Moore, The Cure, Megadeth, Anda Călugăreanu, Fiorella Mannoia.

În ultima oră am avut un BEST OF TOP SENTIMENTAL 2016. Pe primele 3 locuri s-au clasat: 1. Alice Cooper - Poison; 2. Rod Stewart - Sailin; 3. Rainbow - Man On The Silver Mountain.

Audio:


Etichete Ioana SanduDan HelciugMircea RusuMarian StereFuegoGrimusVali SterianCargoThe BeatlesQueenHelloweenThe SmithsEuropeTen Years AfterJeff BuckleyWhitesnakeSkid RowGene VincenteSerge LamaGary MooreThe CureMegadethAnda CălugăreanuFiorella MannoiaFestivalul SanremoAlice CooperRod StewartRainbow

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live