Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Joi, 07 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

1 Aprilie 2014
Vizualizari: 2203
Comentează add

Ediţia 600 din 29 martie 2014

Invitaţi: Ascultători Invitaţi: Ascultători - Conține audio

andrei-partos

Les Elephantes Bizzares

Încep prin a vă mulţumi tuturor celor care aţi scris, aţi sunat sau doar v-aţi gândit la mini-echipa emisiunii, care a ajuns la frumoasa cifră de 600 de nopţi de vineri fără pauză! Fireşte că mulţumirile se îndreaptă şi spre cei de la R.R.A. care mă găzduiesc, mă susţin de atâţia ani!

În deschiderea întâlnirii cu ascultătorii, am avut parte Les Elephants Bizarres grup tânăr (reprezentat de managerul Adrian Voinescu, Matei Ştefan - solist şi Claudiu Ştirbei - baterist). Au fost câteva informaţii legate de apropiata lansare de album, câteva piese şi repere bio-discografice.

 Ana, Emilia, Bogdan, Liana şi Oana


Au fost mai multe debuturi. Ne-a vizitat Ana Maria Dumitru ( născută în 1990), câştigătoare de concursuri folk, dispusă la cântare (a interpretat, la cerere, piese din repertoriul lui Mircea Vintilă sau Vali Sterian) şi cu replicile la purtător. Statutul de ascultător l-a dobândit destul de recent. Liana Rucsanda (născută în 1987) care provine din Constanţa, dar s-a stabilit în Capitală, iubeşte internetul, face webdesign, ascultă muzică, a făcut mult sport. Prietena ei, Oana Monica Nae (n. 1987) este pasionată de fotografie, a absolvit facultatea de socilogie, promovează actori şi solişti folk, dar e mai apropiată de lumea teatrului. Emilia Nicolae (n. 1981) a fost pentru a 5-a oară în studio, dar de data asta a venit şi ca prietenă a celorlalte fete. Este o constantă spectatoare a concertelor de folk, pop-rock sau de teatru. A fost în Franţa pentru a le vedea pe Celine Dion şi Patricia Kaas. Un alt debutant a fost Bogdan Florin Tieru-Hatu (n. 1977) din Bucureşti, absolvent de filologie-istorie. A fost singurul dinamovist printre cei 5 stelişti din studio. A rezistat cu stoicism şi a propus argumentat câteva piese preferate, aşa cum au făcut şi fetele.


Veţi auzi piese cu Toto Cutugno, Alina Manole, Alphaville, Chris Norman, Leonard Cohen, Mădălina Manole şi alţii.

 Top 5 Sentimental a aparţinut grupului suedez ABBA  spre bucurie tutor ascultătorilor, primele locuri fiind ocupate de 1. The Winner Takes It All, 2. I Have A  Dream, 3. Andante,Andante.
 

Audio:


Etichete Les Elephants Bizarreseditie aniversaraeditia 600radiomuzicaToto CutugnoAlina ManoleAlphavilleChris NormanLeonard CohenMădălina ManoleABBA

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live