Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

12 Februarie 2012
Vizualizari: 4948
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 489 din 11 februarie 2012

Invitaţi: Antonio Passarelli şi Irina Popa Invitaţi: Antonio Passarelli şi Irina Popa - Conține audio Invitaţi: Antonio Passarelli şi Irina Popa - Conține video

andrei-partos

              Antonio Passarelli și Irina Popa

Un prieten declarat al radioului public, Antonio Passarelli a venit pentru prima oară la „Psihologul muzical”. A fost plăcut surprins că emisiunea se numeşte astfel, nu doar pentru că sună inedit! El a urmat tot cursurile unei facultăţi de psihologie (de la Roma), dar viaţa l-a purtat în multe alte direcţii.

S-a născut în Calabria (24.02.1959), a început şcoala direct din clasa a treia, a muncit de foarte tânăr, dar a şi cântat. Este un bucătar de mare talent, un artist cu un trecut aproape dramatic, un om charismatic care i-a cucerit pe ascultători. Zucchero, Claudio Baglioni, Ligabue, Lucio Dalla, Giorgia se numără printre artiștii lui preferați pe care i-am ascultat, în play-list-ul ediției fiind incluse și câteva înregistrări proprii. N-a stat mult pentru că venise cu soţia de la muncă şi era obosit, dar a promis că va răspunde unei viitoare invitații cu mare plăcere.

A revenit în studio Irina Popa, câştigătoare de trofeu la Mamaia 2008. De data asta a adus albumul lansat în noiembrie 2011 - The Dream - realizat în colaborare cu autorul Cornel Cristei şi textiera Daniela Munteanu.
Antonio şi Irina s-au intersectat şi într-o ediţie a emisiunii „Dănutz S.r.l.”. Printre melodii, cei doi au convenit să colaboreze, adică Antonio să-i compună o piesă Irinei.

       

Irina Popa (născută la Galaţi pe 13.02.1988) a cântat în direct, a propus şi piese din repertoriul mondial cu nume grele ca Ella Fitzgerald, Michael Jackson, Lenny Kravitz ş.a.

Ultima oră a revenit informaţiilor şi pieselor solicitate în ediţii anterioare de prietenii emisiunii.

                 

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt! 


Etichete Antonio PassarelliIrina Popa.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live