Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

27 Noiembrie 2011
Vizualizari: 7471
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 478 din 26 noiembrie 2011

Invitaţi: Angela Similea şi Ovidiu Komornyik Invitaţi: Angela Similea şi Ovidiu Komornyik - Conține audio

andrei-partos

                             Angela Similea

A fost o noapte cu cifre record de mesaje în timp foarte scurt. Aproape 300! Gala Ovo Music (din 30 noiembrie) avea programaţi 32 de artişti pentru scena Sălii Palatului. Ovidiu Komornyik a venit împreună cu Angela Similea, dar şi cu o surpriză, fratele său (după mamă) Florin Mureşan. Trebuie să-i mulţumesc, în numele ascultătorilor, Angelei Similea pentru că a venit, deşi nu se simţea foarte bine. Florin Mureşan (are 38 de ani, lucrează la Teatrul de Revistă din Deva, trăieşte din muzică) a şi cântat puţin, obţinând astfel o invitaţie la concertul lui Engelbert Humperdinck (3 decembrie). Albumul de debut al lui Florin, „Iubesc pe altcineva” e produs, fireşte, tot de Ovo Music. Am primit lămuriri privind relaţiile de familie, despre fraţi, soră, părinţi.

Angela Similea ne-a anunţat că vor urma CD-urile ei cu selecţii înregistrate în anii 90, dar şi-ar mai dori un volum 80-ist după cele două  deja apărute în 2007 şi 2010. A fost abordat şi delicatul subiect privind vârsta până la care un artist poate activa pe scenă. Am aflat şi câteva amânunte despre Gala Ovo Music, despre prezenţa lui Gabriel Cotabiţă (nu apărea pe afiş) alături de colegii care au lucrat cu Ovidiu şi casa lui de producţie.

Agenda pop-rock a fost foarte bogată pentru că avem multe concerte (Engelbert, Trooper, Nana Mouskouri, Celelalte Cuvinte, Proconsul ş.a.) dar şi aniversaţi importanţi în frunte cu Tina Turner.

Ovidiu Komornyik și Florin Mureșan

 
Au fost şi cover-uri inedite cu Susan Boyle, Scorpions, Omul cu Șobolani. O noapte pentru toate gusturile, de la muzica uşoară pînă la hard & heavy, au fost de toate. 
 

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!

 

 

 

 


Etichete Angela SimileaOvidiu KomornyikFlorin MureşanOvo Music.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live