Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

7 Noiembrie 2018
Vizualizari: 1182
Comentează add

Ediția 840 din 3.11.2018

Invitați: Andrei Păunescu și Evandro Rossetti Invitați: Andrei Păunescu și Evandro Rossetti - Conține audio

andrei-partos

 

La prima ediție a lunii noiembrie nu putea lipsi November Rain (Guns N Roses)

Musafirii se pregătea de un spectacol maraton care avea loc chiar seara de 3.11, ”Remember Cenaclul Flacăra”. 45 de ani de la înființarea Cenaclului, 75 de ani de la nașterea poetului Adrian Păunescu și 100 de ani de România Mare, acestea erau evenimentele incluse de Andrei Păunescu pe afiș. A venit împreună cu Evandro Rossetti (italo-românul care a fost printre primii cenacliști) care a și rămas ceva mai mult cu noi. Andrei și-a asumat o sarcină extrem de grea, de organizator, scenarist, artist, moderator.

Au mai fost spectacole de acest gen în țară, iar cel de la București se contura a fi cel mai mare, cu foarte mulți invitați. Andrei Păunescu ne-a oferit informații, a lansat și un CD inedit înregistrat, mixat și masterizat în acest an cu sprijinul de profesionist al lui Andrei Kerestely. Cele 15 cântece sunt pe versurile lui Adrian Păunescu, câteva sunt din preluări din folclor iar unul e semnat de Andrei. Au fost reacții entuziaste din partea miilor de ascultători (uneori privitori). Evandro Rossetti a stat mai mult cu noi și ne-a oferit tot câteva prime audiții de pe CD-ul ”Nimeni nu e singur de Crăciun”, realizat împreună cu Radu Pietreanu (a semnat versurile). A vorbit despre situația meteo din Italia, despre fotbal, despre bunul nostru prieten Vali Sterian, despre începuturile sale în folk .

Cântecele care-ți fac pielea de găină s-au adunat timp de o lună. Acum începe difuzarea lor. În această ediție auziți primele zece (nu există ierarhie, fiecare a indicat un titlu). Otis Redding, Dream Theater, Timpuri Noi, Incubus, Tina Turner și alții. 

Audio:


Etichete November RainGuns N RosesRemember Cenaclul FlacaraAdrian PaunescuAndrei PaunescuEvandro RossettiAndrei KerestelyRadu PietreanuVali SterianOtis ReddingDream TheaterTimpuri NoiIncubusTina Turner

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live