Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI (R) Miercuri, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

23 Septembrie 2014
Vizualizari: 1640
Comentează add

Ediţia 625 din 20.09.2014

Invitaţi: Andrei Partoş şi ascultătorii Invitaţi: Andrei Partoş şi ascultătorii - Conține audio

andrei-partos

Andrei Partoş

A fost o ediţie specială. 625 de nopţi de vineri împreună! Prima din acest an în care am fost singur în studio. Au fost aproape 300 de mesaje şi asta m-a bucurat. Trebuia să vină şi un musafir deosebit, dar din motive de sănătate n-a ajuns. A fost reprogramat şi cu siguranţă va explica ce i s-a întâmplat.


  Am demarat cu o piesă de pe noul album Joe Bonamassa (Different Shades Of Blue), după care „Agenda pop-rock” a inclus piese cu Gabriel Basarabescu, Mia Martini, Loredana Berte, Extreme (era ziua lui Nuno Bettencourt) Jim Croce, Tommy Roe sau Commodores. Ne-am oprit şi la unii sărbătoriţi ai zilei de 21 septembrie, cum ar fi Păuniţa Ionescu, Vali Sterian şi Ducu Bertzi. A fost timp şi pentru secvenţe extrase de pe alte apariţii discografice esenţiale. Leonard Cohen împlinea pe 21.09. 80 de ani, aşa că am profitat de „Popular Problems” lansat recent şi am ascultat două piese! Albume noi au şi Slash, Train, sau regretatul Johnny Winter.


 Subiecte de dezbatere au fost diverse. Mai mulţi ascultători au încercat să ghicească cine ar fi trebuit să fie invitatul special. Numai cineva din Statele Unite a nimerit numele. Felicitări pentru Anda Escu! S-a discutat despre soarta rock-ului în general şi cel românesc în special, urmare a unor interviuri publicate (în exclusivitate) pe site-ul meu. Au fost foarte multe propuneri de piese, dintre care unele au fost onorate pe loc, altele rămân pentru ediţiile viitoare.


 Veţi mai auzi piese cu Nicu Alifantis, Led Zeppelin, Joe Dassin, Barry Ryan, Taxi, Iron Maiden, Augustin Frăţilă, Jon Bon Jovi sau I Santo California.


 Top 5 Sentimental s-a bucurat de o participare extrem de numeroasă şi nu m-a surprins, fiind vorba despre Holograf. Primele locuri au revenit pieselor 1. Dincolo de nori, 2. Ochii tăi, 3. Să nu-mi iei niciodată dragostea.


 Profit de ocazie pentru a le mulţumi tuturor celor care ne-au urat, care au rămas fideli, sau au descoperit recent această emisiune!

Audio:


Etichete Jim CroceTommy Roeeditia aniversaraPăuniţa IonescuVali SterianDucu BertziLeonard CohenSlashTrainJohnny WinterNicu AlifantisLed ZeppelinJoe DassinBarry RyanTaxiIron MaidenAugustin FrăţilăJon Bon JoviI Santo CaliforniaHolograf

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live