Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

7 Februarie 2017
Vizualizari: 1197
Comentează add

Ediția 749 din 4.02.2017

Invitați: Andra și Cătălin Măruță Invitați: Andra și Cătălin Măruță - Conține audio

andrei-partos

 

După mulți ani au revenit în Studioul 31 soții Andra și Cătălin Măruță. Au venit împreună cu Hunor, chitarist talentat, prezent în trupa de concerte a solistei. Invitații se află în plină perioadă de repetiții pentru cele trei concerte la Sala Palatului (24-26.02). Sunt primele concerte de o astfel de amploare din cariera Andrei. Nu s-au așteptat ca după anunțul primului spectacol să se vândă atît de rapid toate biletele. Astfel s-a ajuns la 3 seri cu casă plină. Andra e entuziastă și emoționată, Cătălin are speranțe ca proiectul de scenă să iasă așa cum și l-au dorit (decor, lumini, surprize) și cred că așa va fi. Aproape 1000 de mesaje confirmă popularitatea indiscutabilă a solistei, care n-a ezitat să cânte și la orele nopții, reacționînd prompt la cererile ascultătorilor. Pe mulți fani îi cunoaște din scris, unul dintre ei a așteptat-o la intrare pentru a primi un autograf. Am avut și piese de pe lista fiului de 5 ani, David, dar și piese propuse de mama Andra: Maroon 5, Alexander Rybak, Queen, Ed Sheeran ș.a.

Top 5 Sentimental a fost cu piesele cântate de Andra, unele abordate și în versiuni live, scurte. Primele locuri au fost ocupate de 1. Dragostea rămâne, 2. Iubirea schimbe tot, 3. Niciodată să nu spui niciodată.

Agenda pop-rock a inclus un moment in memoriam Dan Iagnov - Ștefan Iordache, piese cu Secret, Carmen Trandafir, The Animals, Paul McCartney (o colaborare inedită cu Elvis Costello) ș.a.m.d.

Aveți și câteva piese propuse la Selecția Națională Eurovision, noutăți cu Nickelback, John Mayall, Sara Bareilles, Train, Mudcrutch.

Am onorat și câteva cereri mai vechi și mai noi din partea ascultătorilor .  

 

Audio:


Etichete AndraCătălin MăruțăMaroon 5Alexander RybakQueenEd SheeranDan IagnovȘtefan IordacheSecretCarmen TrandafirThe AnimalsPaul McCartneyElvis CostelloSelecția Națională EurovisionNickelbackJohn MayallSara BareillesTrainMudcrutch

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live