Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

19 Februarie 2012
Vizualizari: 4150
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 490 din 18 februarie 2012

Invitați: Anamaria Maranda și Constantin Neculae Invitați: Anamaria Maranda și Constantin Neculae - Conține audio Invitați: Anamaria Maranda și Constantin Neculae - Conține video

andrei-partos

       Constantin Neculae și Anamaria Maranda

Veţi asculta aici o ediţie cu mai multe repere atractive. A debutat Anamaria Maranda (n.3.03.1988 la Sulina) alături de Constantin Neculae (Lae a revenit în Studioul 31 după o vizită anerioară, în altă formulă).

A debutat (deocamdată telefonic) în emisiune şi Radu Moraru, care ne-a furnizat câteva repere ale viitorului canal de televiziune „Naşul TV”.

Colegul nostru, Ştefan Naftanailă a relatat de la ”Sanremo 2012”, ne-a oferit date din culise, curiozităţi, am avut la cald rezultatul secţiunii „Giovani”. A câştigat un puşti de aproape 16 ani, Alessandro Casillo. Concursul s-a încheiat sâmbătă cu victoria solistei Emma (28 de ani).

Anamaria Maranda, o voce deosebită, o prezenţă foarte agreabilă, e tânără absolventă de litere, dar şi studentă la Conservator, care ar putea face şi carieră internaţională dacă e bine îndrumată, promovată şi susţinută. Lae compune şi cântă la chitară, Anamaria asigură partea vocală şi a cucerit ascultătorii de la prima piesă. Au interpretat împreună şase piese care vor figura, probabil, pe primul album.
Anamaria Maranda Constantin Neculae

Pe listele lor de preferinţe au figurat nume ca Diana Krall, Dinu Olăraşu, Liz Wright, Mark Knopfler, Nicu Alifantis, Jerry Garcia.

În cadrul Agendei pop-rock nu se putea să nu existe o referire la Premiile Grammy precum şi la tragica dispariţie a unei mari artiste, Whitney Houston.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Anamaria MarandaConstantin NeculaeRadu MoraruStefan NaftanailaSanremoWhitney Houston.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live