Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

18 Martie 2012
Vizualizari: 4904
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 494 din 17 martie 2012

Invitaţi: Alma Nicole, Proiectul Tivodar Invitaţi: Alma Nicole, Proiectul Tivodar - Conține audio Invitaţi: Alma Nicole, Proiectul Tivodar - Conține video

andrei-partos

        Alex Nichita, Ștefan Tivodar, Alma Nicole

Am continuat ciclul, lansat de mine pe Facebook, „R.R.A. e mereu deschis pentru talente”. E un fel de replică audio dată numeroaselor concursuri de la televiziuni, unde este exploatată nevoia de afirmare şi exprimare a unor oameni. Cu precizarea că la „Psihologul muzical” artiştii (amatori sau profesionişti) au timp să se exprime, să cânte. Îşi pot povesti viaţa, nu sunt jurizaţi, ironizaţi, trimişi acasă, primesc feedback decent de la ascultători atenţi, capătă încredere în posibilităţi.

Alma Nicole (născută pe 29.09.1991) are un palmares impresionant la chitară clasică, a avut numeroase participări şi premii internaţionale. Este studentă la două facultăţi, a participat şi la „Românii au talent” dar s-a oprit în semifinale. Are o voce deosebită, o prezenţă agreabilă, un repertoriu de cover-uri bine pus la punct. Aşteaptă să găsească şi compozitori pentru vocea ei. Printre preferinţele ei s-au numărat Pink, Jewel, Newton Faulkner, Birdy, Queen ş.a.

Ştefan Tivodar a venit împreună cu Alex Nichita (student la Conservator, 22 de ani, venit de la Ploieşti, chitară şi vioară). Cei doi colaborează de trei ani, au deja premii şi recitaluri în cadrul unor evenimente folk. Piesele cântate au fost toate semnate de Ştefan (30 de ani, născut la Iaşi), chitară şi vocal.
Alma Nicole Ștefan și Alex

Activitatea lor e destul de intensă, apariţiile sunt semnalate pe pagina de Facebook, iar pregătirile pentru un prim album sunt avansate. Dintre preferinţele celor doi am apucat să difuzăm câteva cu Sting, Iris, Black Sabbath, John Lennon.

Cei care doresc să participe în viitoare ediţii ale emisiunii, mă pot contacta pe pagina Psihologul muzical de pe Facebook.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!

  


Etichete Alma NicoleŞtefan TivodarAlex NichitaŞtefan Tivodar Project.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live