Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

31 Octombrie 2018
Vizualizari: 2002
Comentează add

Ediția 839 din 27.10.2018

Invitați: Alin și Aurelian Dincă (Trooper) Invitați: Alin și Aurelian Dincă (Trooper) - Conține audio

andrei-partos

 

În mod firesc ne-am amintit de tragica noapte de 30 octombrie 2015, când eram în stuioul care azi se numește „Paul Grigoriu”. Am început și am încheiat ediția cu mai multe compoziții dedicate acelor oameni, care s-au dus. Pe tot parcursul nopții am difuzat cântece dedicate Radioului pentru că se apropia Ziua de 1 Noiembrie (90 de ani) când aniversăm și 16 ani ai emisiunii. 

Alin Dincă-Coiotu’ și Aurelian Dincă-Balaurul, doi componenți fondatori ai grupului Trooper, au venit pentru a lansa și la noi albumul „Ștefan cel Mare - Poemele Moldovei”. Seara de sâmbătă aveau concert la Constanța, așa că au anunțat de la început că nu pot sta mult. Au compensat cu o disponibilitate imensă de a cânta orice solicitau ascultătorii. De la Aurelian Andreescu la Tom Jones, de la Iron Maiden la Mircea Baniciu ș.a.m.d. Firește că au fost și cântece Trooper de pe noul album, dar și câteva de pe precedentele. Voce și chitară, frații s-au descurcat de minune, au oferit un autentic show nocturn foarte apreciat de toți cei aflați pe recepție (mulți din Brazilia, Germania, Belgia, SUA, Canada, China, Italia, Republica Moldova, Spania ș.a.m.d.). 

Agenda pop-rock avă propune cântece cu Sergiu Cioiu, Antract, A.G. Weinberger, Tony Joe White, Mihaela Mihai, Baccara, Doru Tufiș, Pet Shop Boys, Stone Temple Pilots ș.a.

La matineu avem acel Top Nonconformist emoționant, purtând amprenta tragediei de la Colectiv.  

Audio:


Etichete Paul GrigoriuAlin Dinca CoiotuAurelian Dinca BalaurulTrooperȘtefan cel Mare Poemele MoldoveiAurelian AndreescuTom JonesIron MaidenMircea BaniciuSergiu CioiuAntractA.G. WeinbergerTony Joe WhiteMihaela MihaiBaccaraDoru TufișPet Shop BoysStone Temple Pilots

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live