Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Miercuri, 19 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

16 August 2018
Vizualizari: 2049
Comentează add

Ediția 828 din 11 august 2018

Invitați: Alexandru Arion și Sorina Moldvai Invitați: Alexandru Arion și Sorina Moldvai - Conține audio

andrei-partos

 

A fost o ediție înregistrată, dar nu un Best Of, pentru că puteți asculta un interviu exclusiv cu Alexandru Arion (fost chitarist, cofondator al grupului Sincron) stabilit în Grecia. Un om cu simțul umorului, dedicat muzicii, dar și electronicii, un autentic creator de instrumente. Despre anii studenției, despre începuturile muzicii beat în România, despre evoluția personală și profesională a lui Sandu veți afla numai ascultând această ediție. Din păcate nu am găsit cântecele grupului Capitol, un alt proiect drag lui Arion. 

Sorina Moldvai trăiește în Canada. Este o solistă cu talent, o profesoară performantă. Interviul cu ea, realizat tot telefonic, a mai fost difuzat o singură dată. Muzica lui Adrian Enescu, înregistrări inedite, preferințe personale, o voce radiofonică excelentă, toate în cele aproape două ore.

Rubrica Agenda pop-rock este una proaspătă, valabilă pentru 11 august. Veți auzi cântece cu Rubettes, Eric Carmen, Sandi Thom, Led Zeppelin, Nightwish.

Topul Romantic și Sentimental din 26 mai s-a bucurat de un succes deosebit, așa că l-am reluat pentru firile sensibile aflate în vacanță. Primele clasate au fost 1. Dance Me To The End Of Love - L. Cohen, 2. Can t Help Falling In Love - Elvis Presley, 3. Unchained Melody - The Righteous Brothers ș.a.m.d. 

Audio:


Etichete Alexandru ArionSincronSorina MoldvaiAdrian EnescuRubettesEric CarmenSandi ThomLed ZeppelinNightwish

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live