Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (in continuare) Marţi, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

25 Ianuarie 2018
Vizualizari: 1453
Comentează add

Ediția 799 din 20.01.2018

Invitați: Alexandru Andrieș și Sorin Romanescu Invitați: Alexandru Andrieș și Sorin Romanescu - Conține audio

andrei-partos

 

Alexandru Andrieș a debutat cu chitara, cu o cântare live în emisiune! A venit împreună cu un chitarist de mare clasă, Sorin Romanescu și cei doi  ne-au oferit un cadou-surpriză. Am profitat de ocazie și am cules informații despre proiectul Randy Newman (un extended play) recent lansat, despre cântări viitoare, despre reuniunea corifeilor (Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Nicu Alifantis și Alexandru Andrieș) din martie, despre cariera extrem de bogată a lui Sorin Romanescu (prezent în mai multe proiecte alături de Andrieș). Se pune întrebarea, cu cine n-a cântat Romanescu? În zona jazz-blues în primul rând. Face și backing vocals, dacă e nevoie. Am discutat și despre un posibil volum cu versurile semnate de Al. Andrieș, despre  Miruna cântată de Mircea Vintilă, despre afișe din trecut, despre raporturile cu fanii și am ajuns, foarte vag și la subiectul cu prăjiturile. Au fost și piese de pe albume de colecție, dar și unele propuse de Andrieș cu Bob Dylan, Cream, The Beatles, Cat Stevens ș.a. Cântările au fost unanim apreciate de către cei aflați pe recepție, care s-au bucurat și de minute de live-streaming. Sunt de acord cu Andrieș care militează pentru Radio fără imagini! La ce bun? 

Agenda pop-rock vă propune piese cu Slim Whitman, Kiss, Dean Martin, Al Green, Kenny Rogers, Foreigner, Snow Patrol ș.a.

Ultima rundă a Restrospectivei Topului Sentimental 2017 a oferit piese esențiale cu Yes, Victor Socaciu, Tom Petty, Jacques Brel, Adrian Enache, Neil Young, Johnny Hallyday ș.a. 

Am comentat până la închiderea ediției și meciul maraton de tenis al Simonei Halep cu jucătoarea americană Lauren Davis (câștigat în final de jucătoarea noastră).

Audio:


Etichete Alexandru AndriesSorin RomanescuRandy NewmanMircea VintilăMircea BaniciuNicu AlifantisBob DylanCreamThe BeatlesCat StevensSlim WhitmanKissDean MartinAl GreenKenny RogersForeignerSnow PatrolYesVictor SocaciuTom PettyJacques BrelAdrian EnacheNeil YoungJohnny HallydaySimona HalepLauren Davis

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live