Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

16 Mai 2018
Vizualizari: 1230
Comentează add

Ediția 815 din 12.05.2018

Invitați: Alexandru Albiter și Ceața Blue Invitați: Alexandru Albiter și Ceața Blue - Conține audio

andrei-partos

 

 Două zile de naștere suprapuse fantastic: Jolt Kerestely și Aurelian Andreescu și o compoziție fără vârstă, Copacul, sunt reperele primelor minute. 

Un scurt interviu telefonic cu Nicu Covaci aduce lămuriri privind două apariții Phoenix în zilele de 13 și 14 mai. Unul era concertul uminatar pentru a-l ajuta pe Adrian Berinde, despre cel de la Teatrul Național găsiți informații, relatări, fotografii pe pagina Psihologul muzical. 

Au debutat, sub numele de Ceața Blue patru oameni cu experiență remarcabilă în viața rock-blues de la noi: Alexandru Albiter (chitară voce, compoziții), Victor Solomon (chiatră), George Irimescu (baterie) și Romeo Unga (chiatră bas). N-a fost o noapte acustică pentru că meseriașii au venit cu miniamplificatoare, cu miniboxe și s-a cântat ca în concerte. Minus tobele care au fost retrase în linia a doua pentru a nu deranja ascultătorii.

Au fost câteva cover-uri și compoziții originale cântate live, au fost și preferinețe celor 4 cu Pink Floyd, Spin Doctors, Deep Purple, The Rolling Stones, The Beatles ș.a. Veți auzi  și cântece cu Albiter Sound, amintiri frumoase,  proiecte imediate, un album care are deja titlu, „Motor” dar nu și dată a lansării. Au fost cerei pentru cântecele mai vechi ale lui Sandu, dar a promis că revine separat. Acum a Ceața Blue pe rol și sună bine!

Agenda pop-rock a inclus cântece cu Trupa Othello, Toto Cutugno, Angela Similea, Perry Como, Billy Swan, Kiss, Trupa Veche, Small Faces, Louis Armstrong sau o noutate cu Richie Sambora & Orianthi, Colosseum ș.a.

Topul Nonconformist a fost al Pisicilor din muzică. Cele mai votate au fost: 1. Pisica neagră- Mircea Baniciu, 2. Cântecul motanului Dănilă- Cristian Popescu, 3. Everybody Wants To Be A Cat- Charles Perry ș.a.m.d. 

Audio:


Etichete Jolt KerestelyAurelian AndreescuNicu CovaciAlexandru AlbiterCeata BlueVictor SolomonPhoenixAdrian BerindeGeorge IrimescuRomeo UngaPink FloydSpin DoctorsDeep PurpleThe Rolling StonesThe BeatlesAlbiter SoundTrupa OthelloToto CutugnoAngela SimileaPerry ComoBilly SwanKissTrupa VecheSmall FacesLouis ArmstrongRichie Sambora & OrianthiColosseum

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live