Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

7 Ianuarie 2015
Vizualizari: 3044
Comentează add

Ediţia 640 din 3.01.2015

Invitaţi: Alexandra Uşurelu, Bobby Stoica, Dahlia Octavia Puşcă Invitaţi: Alexandra Uşurelu, Bobby Stoica, Dahlia Octavia Puşcă - Conține audio

andrei-partos

Alexandra Uşurelu şi Bobby Stoica

Prima ediţie din 2015 a adus cu sine o revenire de substanţă şi un debut absolut. Anul Nou a generat şi peste 400 de mesaje pentru care mulţumim!


Alexandra Uşurelu şi Bobby Stoica, tineri căsătoriţi în luna august, au revenit pentru că au promis că o vor face când au un album realizat. În decembrie 2013 erau la începuturi, acum se bucură de concerte, lansare de CD, „La capătul lumii” (partener media fiind Radio România) şi proiecte atractive pentru viitorul apropiat. Piesele de pe album sunt semnate de Bobby Stoica în primul rând dar sunt şi compoziţii de Walter Dionisie, Mircea Rusu, Cornel Ilie. Veţi auzi şi o cântare live, iar lansarea este pe 9 ianuarie la ArCub (biletele fiind deja vândute la data emisiunii).


Dalia Octavia Puşcă (născută pe 1.10. 1980 la Buzău) are o carieră frumoasă în televiziune. A fost ştiristă, prezentatoare, a lucrat în divertisment la câteva posturi ca Alpha Tv, RealitateaTV, TVR ş.a. După 16 ani de televiziune a ajuns la concluzia că vrea şi poate cânta. A avut trupă, Grafitti, când era adolescentă, dar a ales televiziunea. Acum revine cu ambiţii mari şi cu experienţa scenei, microfonului. Ne-a cântat cu negativ numeroase piese originale, dar şi cover-uri. A recomandat piesele care-i plac, dintre care notez nume ca Zaz, Mando Diao, Florence and The Machine. Mulţi ascultători au fost plăcut surprinşi de această nouă ipostază a celei care va purta numele de artistă Dahlia!


Am avut Top Sentimental Joe Cocker (in memoriam) cu primele clasate surprinzătoare: 1. N’oubliez jamais, 2. Unchain My Heart, 3. Summer In The City. Am avut un supliment cu Best Of Top Sentimental locurile 11-15. Au fost Semnal M, A. Celentano, Bon Jovi, Toto Cutugno şi alţii.

Pentru că am avut o aniversată în mini-echipă, a primit în dar piese cu Gianni Morandi, Michael Angelo-Batio, Bonnie Tyler şi Ian Anderson.     

Ne dorim ca şi 2015 să fie un an al muzicii bune!
 

Audio:


Etichete Alexandra UsureluMircea VintilaBobby StoicaDalia Octavia PuscalivemuzicaZazMando DiaoFlorence and The MachineJoe CockerGianni MorandiMichael Angelo-BatioBonnie TylerIan AndersonSemnal MA. CelentanoBon JoviToto Cutugno

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live