Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

13 Mai 2012
Vizualizari: 4667
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 502 din 12 mai 2012

Invitaţi: Al Bano Carrisi şi Viorela Filip Invitaţi: Al Bano Carrisi şi Viorela Filip - Conține audio Invitaţi: Al Bano Carrisi şi Viorela Filip - Conține video

andrei-partos

                             Al Bano Carrisi

A fost noaptea debuturilor. Am început cu Al Bano Carrisi care a venit în ţară pentru un concert, iar Florin Apostol a avut amabilitatea să-l îndrume către studioul 31 al R.R.A. Primirea a fost una excelentă. Mesajele ascultătorilor din România, dar şi din Italia erau entuziaste. Al Bano n-a stat mult, dar a răspuns tuturor întrebărilor legate de carieră, muzică, vinuri, turnee, albume, presa din Italia şi a cântat la solicitarea mea un fragment din piesa „Mattino”. A promis că va reveni în studio pentru o discuţie mai amplă.

Viorela Filip, solistă, textieră, compozitor şi profesoară de canto la Şcoala de Artă din Bucureşti, a venit cu un mare număr de elevi de-ai săi. Merită felicitări şi respect pentru munca depusă. Toţi au cântat în direct folosind doar „negative”. Au făcut-o foarte bine, spre bucuria celor de acasă, precum şi a părinţilor însoţitori. Cred că a fost un număr record de invitaţi într-o emisiune de divertisment. Poate doar vizitele unor coruri ne-ar mai putea depăşi.

Am difuzat şi o serie de piese interpretate de Viorela Filip, pe versuri proprii. Au cântat câte una-două piese: Andreea Dumitriu (16 ani), Alina Păun (17), Alexandra Cristina Şipoş (17) Ana Maria Ioniţă (17), Florina Brătan (16), Rodica Elena Tudor (22), Florina Călin (30), Andreea Lupaşcu (22), Andrei Popa (16), Alexandru Tudoran (24 de ani). Mai toţi au palmares bogat în premii la diferite concursuri pentru copii sau adulţi. Ar fi bine să-i vadă, să-i audă şi producătorii dar şi organizatorii de spectacole.
Viorela Filip cu elevii

Materialul uman e de bună calitate, talentul există. Mai e nevoie şi de creatori pentru că toţi (cu o excepţie) cântă piesele altoraAurelian Andreescu ar fi împlinit pe 12 mai 70 de ani, a fost şi ziua lui Jolt Kerestely, cel care a compus celebra piesă „Copacul” pentru regretatul solist. Au mai fost nume atractive: Claudio Baglioni, Vasco Rossi, Persona de la Timişoara, Europe, Curtis Stigers, BZN,  Manowar, Tony Christie ş.a.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt! 


Etichete Al Bano CarrisiFlorin ApostolViorela Filip.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live