Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 25 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

27 Martie 2017
Vizualizari: 985
Comentează add

Ediția 756 din 25.03.2017

Invitați: A.G. Weinberger și Raluca Moisan Invitați: A.G. Weinberger și Raluca Moisan - Conține audio

andrei-partos

 

 Am început cu un moment In Memoriam Simona Catrina-Roman, jurnalistă, scriitoare, bună prietenă, care ne-a fost musafiră în două rânduri și care ne-a părăsit pe 23.03.Dumnezeu s-o odihnească!

A.G. Weinberger a venit împreună cu soția sa, teatrologul Raluca Moisan și tehnicul super-rapid, Ciprian. Am aflat despre noul proiect, GringoTronic, despre turneele din țară, despre viziunea actuală despre blues, despre tendințe actuale în muzica zilelor. De organizare, promovare se ocupă direct Raluca. Pentru cei care doresc să afle semnificația termenlui, am aflat așa că ”Gringotronic este o îngemănare de stiluri, armonii și influențe, pornind de la cele mai frumoase piese clasice până la elemente de muzică electronică, loopuri de chitară , voce, muzicuță și lapsteel guitar, toate filtrate de stilul propriu al lui A.G. Weinberger”. 

Virtuozitate și creativitate, tehnologie modernă, toate pentru o singură persoană. A.G. a cântat, ne-a arătat cum funcționează o mică parte a instalației, pe care o gestionează. Veți asculta și piese de pe „Mighty Business” album înregistrat în concert în 2009 editat de BigFoot Records în 2015. Este Casa de discuri proprie.  Veți auzi și recomandările invitatului din colecția personală cu Gregory Porter, Joe Scofield.

Agenda pop-rock include piese cu Mondial, Aretha Franklin, M.S., Ștefan Bănică, Elton John, Jeff Healey Band, Cathy Dennis, Tom Jones, Gabriel Cotabiță, Kasabian, Krokus, Alison Krauss, Rezident Ex

Mai multe solicitări din ediții trecute au fost onorate și vom continua s-o facem în rubrica Răspundem când suntem în stare. Au fost Sandra, Toto Cutugno, Postmodern Jukebox ș.a. 

Top 5 Sentimental a fost al grupului american Foreigner. Cele mai multe voturi le-au obținut 1. I Want To Know What Love Is, 2. Waiting For A Girl Like You, 3. Cold As Ice. 

 

Audio:


Etichete SandraToto CutugnoPostmodern JukeboxForeignerMondialAretha FranklinM.S.Ștefan BănicăElton JohnJeff Healey BandCathy DennisTom JonesGabriel CotabițăKasabianKrokusAlison KraussRezident ExGringoTronicMighty BusinessA.G. WeinbergerIn Memoriam Simona Catrina-Roman

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live