Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 13 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

17 Martie 2015
Vizualizari: 2012
Comentează add

Ediţia 650 din 14.03.2015

Invitaţi: AD-HOC Invitaţi: AD-HOC - Conține audio

andrei-partos

Ad-Hoc

În iunie 2012 am fost vizitaţi de trupa Ad Hoc alături de managerul şi PR-ul de atunci, Gabriela David. Între timp s-au produs modificări în componenţă, au renunţat la PR,  a apărut şi un album intitulat „Dezmăţ, licori şi muzici Medievale”. Toţi componenţii s-au mutat la Bucureşti, în frunte cu liderul Sergiu Boldor „Corbul”, absolvent al Facultăţii de Muzică din Oradea (pedagogie). El cântă cu vocea, la vioară şi la mandolină. E implicat şi în proiectul Dirty Shirt.

Membrii Ad Hoc s-au prezentat cu numele de scenă: Corina Gheorghe (vioară, putea fi Ileana Cosânzeana, dar n-a vrut, a venit în grup de 6 luni, absolventă de Conservator, cântă şi cu Tiarra), Dan „Ursu” Olar (tapan, vorbe, percuţii), Igor Antoniuc –„Făt Frumos” a venit de peste Prut, are mult umor, cântă bine la chitară, dar şi vocal, Andrei Nagy „Vampiru” este singurul bucureştean autentic, cântă la violoncel.

Am aflat câte ceva despre fiecare component, am auzit piese de pe primul CD, chiar şi de pe următorul. Ad Hoc a participat la St. Patrick s Day din 17 martie din Centrul Vechi al Capitalei. La provocări au răspuns destul de prompt. Recitalul live a fost pe placul prietenilor emisiunii. Au fost şi câteva piese propuse de invitaţi cu Gogol Bordello, Pink Floyd, On The Go, Alice In Chains, Gramatik.


 „Agenda Pop-Rock” a inclus piesele celor care vin (între timp Jose Feliciano a şi fost) în România: Garou, Julio Iglesias, Ray Wilson, Yngwie Malmsteen, Toto. Am avut şi concursuri pentru a obţine invitaţii la aceste evenimente. Veţi asculta şi o noutate de la Gabriel Cotabiţă (compoziţie George Popa), precum şi repere din istoria pop-rock cu Jona Lewie, Kenny, Chicago.

Gala Premiile Radio România se apropie (va fi pe 22 martie la Sala Radio), aşa că am reascultat-o pe Alina Manole, una dintre nominalizate. 

                

A apărut album nou cu Mark Knopfler, l-am semnalat cu un extras. Am avut Angela Similea (un scurt in memorian Marcel Dragomir), Metallica, Megadeth, dar şi George Nicolescu. Muzică pentru toate gusturile.


Top 5 Sentimental a inclus piesele cele mai îndrăgite din repertoriul americanilor de la The Eagles. Primele locuri au fost ocupate de 1. Hotel California, 2. New Kid In Town, 3. Desperado

 

Audio:


Etichete Gogol BordelloPink FloydOn The GoAlice In ChainsGramatikAd HocJose FelicianoGarouJulio IglesiasRay WilsonYngwie MalmsteenTotoGabriel CotabiţăJona LewieKennyChicagoMark KnopflerAlina ManoleAngela Simileain memorian Marcel DragomirMetallicaMegadethGeorge NicolescuThe Eagles

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live