Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

8 Iulie 2014
Vizualizari: 2999
Comentează add

Ediţia 614 din 5.07.2014

Invitate: Olga Bălan şi Lucia Dumitrescu Invitate: Olga Bălan şi Lucia Dumitrescu - Conține audio

andrei-partos

Olga Bălan

A revenit Olga Bălan după 6 luni de la debutul în emisiune. A promis că ne anunţă când proiectul său româno-italian va fi gata de lansare. Din 12 iulie va începe emisiunea, „Salutări din Sud” pe TVR2 (12 episoade) în care se fac recomandări turistice (Grecia, Italia), culturale, muzicale. Olga Bălan, care e prezentatoarea acestui ciclu de emisiuni, ne-a oferit şi două piese scrise pentru ea. Solista locuieşte de mulţi ani la Roma şi a făcut naveta cu plăcere.


 Lucia Dumitrescu  (născută la Buzău pe 29 aprilie 1990) a venit pentru prima oară în emisiune, dar are ani buni de RRA unde a prezentat alături de Titus Andrei emisiunea „Top românesc”. O cunosc pe Lucia de când era la debut (avea 9 ani), când de pregătirea ei se ocupau Mirela şi Cornel Fugaru. Acum se bucură de un CD editat de Fundaţia Radio România (2013). Am difuzat mai multe piese de pe acest album (primul de adult) compuse de Laura Stoica, Adrian Romcescu, Alexandru Gorgos, Robert Anghelescu ş.a.m.d. Mai multe piese beneficiază de versurile semnate de Mirela Fugaru. La insistenţa ascultătorilor Lucia a şi cântat în studio. Am rememorat împreună momentele importante ale carierei, cu premii interne (începând cu „Ploaia steluţelor” din 2001) şi internaţionale, cu numeroase prezenţe peste hotare inclusiv la Eurovision. Primul Premiu I l-a obţinut la „Ursuleţul de Aur” de la Baia Mare în 1997. Acum e psihoterapeut pregătind masteratul. E o profesie care-i place. A absolvit şi o facultate de muzică. E convinsă că va mai avea multe de spus în plan muzical alături de grupurile Cardinal şi Blue Motors. Merită mai multă atenţie din partea organizatorilor şi producătorilor de evenimente!       
A propus şi câteva piese interpretate de Whitney Houston, Ed Sheeran, Francois Feldman, Lucie Silvas, Electric Fence sau Saara Alto.


 După ora 3,00 găsiţi un interviu exclusiv cu chitaristul lui Billy Idol, Steve Stevens, realizat de Iulia Radu.


 Ultima parte a emisiunii a aparţinut grupului Led Zeppelin. În Top 5 Sentimental primele locuri au fost ocupate  de piesele 1. Stairwax To Heaven, 2. Whole Lotta Love, 3. Kashmir.

Audio:


Etichete Olga BălanLucia DumitrescuMirela Voiculescu FuguraCornel FugaruLaura StoicaAdrian RomcescuAlexandru GorgosRobert AnghelescuWhitney HoustonEd SheeranFrancois FeldmanLucie SilvasElectric Fenceinterviu exclusivSteve StevensBilly IdolLed Zeppelin

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live