Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Luni, 30 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

25 Noiembrie 2012
Vizualizari: 3361
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 530 din 24 noiembrie 2012

Invitate: Natalia Guberna şi A.G. Billig Invitate: Natalia Guberna şi A.G. Billig - Conține audio

andrei-partos

                 Natalia Guberna, A.G.Billig

A fost o întâlnire inedită a două doamne, care au legătură cu MUZICA abordată din direcţii diferite. Nu se cunoşteau, dar s-au împrietenit în emisiune. Ambele sunt bucureştence, copii unici la părinţi, sunt optimiste şi au fost la Bon Jovi. Acestea sunt reperele sigur comune.

Natalia Guberna (n. 28 ianuarie) are de o lună un CD „Best Of...” editat de Ovo Music. Conţine celebrul cover reorchestrat „Valuri albe” (pe textul lui Aurel Felea) dar şi compoziţii semnate de Mihai Constantinescu (este o colaborare recentă), Silviu Herea, Dinu Giurgiu, Emanuel Gheorghe. Natalia semnează şi o compoziţie proprie precum şi mai multe texte. Solista ne-a vorbit despre scurta sa trecere prin Trio Expres, despre activitatea de la Teatrul Excelsior, unde cântă constant pentru un public foarte tânăr. Pregăteşte deja un nou album.

Andreea Billig (acum semnează ca scriitoare, A.G. Billig) e născută pe 4 mai. Cum doamnele n-au anunţat public şi anul naşterii, respect dorinţa lor, deşi, vă asigur că sunt tinere. Andreea a lucrat la mai multe posturi de radio, a avut şi o emisiune de succes (Cutiuţa muzicală) la Tele 7abc, a fost redactor-şef la revista „Popcorn”. Acum este propria ei şefă şi scrie. Este prima scriitoare autohtonă al cărei volum apare direct în limba engleză (13 noiembrie 2012). Editura britanică MP Publishing a oferit cititorilor din întreaga lume (eBook) volumul „Four Doors and Other Stories”. Sunt 12 povestiri de dragoste. Cine doreşte poate ajunge la carte prin marile reţele de distribuţie on-line cum ar fi Amazon, Amazon UK, iBooks sau Barnes & Noble. Andreea a absolvit Facultatea de limbi străine a Universităţii Bucureşti. Călătoreşte mult, îi plac, pe lângă muzică, sportul şi dansul.

Alături de repertoriul Nataliei veţi asculta şi piese de pe listele de preferinţe ale celor două invitate, pe care figurau: Bon Jovi, Steve Vai, Jimmy Cliff, Tom Jones, Animal X, UB40, Smokie, Holograf, The Doors ş.a.

Am avut şi un concurs fulger premiat cu invitaţii la concertul Seal, precum şi unele repere ale “Agendei pop-rock” pentru 24 noiembrie în frunte cu ziua de naştere a lui Ilie Stepan. A fost şi ziua dispariţiei lui Freddie Mercury (1991).

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt! 


Etichete Natalia GubernaA.G. BilligOvo MusicTeatrul Excelsior

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live