Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

12 Iunie 2011
Vizualizari: 5627
Comentează add

"Psihologul muzical" - ediția 454 din 11 iunie 2011

Invitate: Mihaela Trifu și Dana Cristescu Invitate: Mihaela Trifu și Dana Cristescu - Conține audio

andrei-partos

              Mihaela Trifu și Dana Cristescu

Mihaela Trifu, pe numele de artistă Mona, a fost propusă emisiunii de Dana Cristescu (director Prom’ Art Creative). Mona vine din Belgia, unde locuieşte şi activează din 1990. Acum este funcţionar european. În ţară a absolvit cursurile Şcolii Populare de Artă la clasa profesoarei Gloria Bordea Mihalache. Până la plecarea din ţară a participat la numeroase concursuri de muzică uşoară, iar între 1985-1987 a colaborat cu grupul Barock. Managerul trupei, Mihai Manea, a intervenit telefonic şi ne-a anunţat că se lucrează la un prim CD (bun şi după 20 de ani!). Cei de la Barock au avut deja câteva apariţii în acest an. 

Mona a reluat activitatea muzicală în 2009. A participat în semifinala pentru Eurovision în Belgia (2011), iar acum pregăteşte material discografic proaspăt împreună cu Dumi Dumitrache (compozitor şi chitarist). Artista este și autoarea textelor pieselor sale. Speră să cucerească piaţa internaţională. Are în vedere şi o participare la „Mamaia 2011”. Fiul ei a împlinit 15 ani pe 12 iunie şi e talentat la muzică.Veţi auzi o înregistrare şi cu el. După două ore, musafirele s-au retras.
Mihaela Trifu Dana Cristescu
 

 Ovidiu Cernăuţeanu-Ovi ne-a sunat de pe şoselele patriei şi ne-a furnizat date despre activitatea sa alături de Paula Seling, dar şi pe cont propriu. O vreme va locui în România.

Am mai prezentat un scurt portret Alice Cooper, piese cu ZZTop, Al Bano, Kiss, Gentle Giant, Sunk Anansie, Bob Dylan, Richie Sambora, Scorpions şi Sting. Au fost şi câteva premiere, pe care vă invit să le descoperiţi ascultând întreaga emisiune.
 

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Mihaela TrifuDana CristescuMihai ManeaBarockDumi DumitracheOvidiu CernăuțeanuOviPaula Seling.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live