Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

16 Mai 2019
Vizualizari: 1127
Comentează add

Ediția 867 din 11.05.2019

Invitate: Maria Nagy și Olly Of Queens Invitate: Maria Nagy și Olly Of Queens - Conține audio

andrei-partos

 

Ziua trenurilor” începe cu cântece potrivite (Iris, Toto Cutugno, Albert Hammond) și continuă cu Maria Nagy venită în vizită din Ungaria, pentru a ne bucura cu noile sale înregistrări. Ne-a oferit și o premieră absolută semnată de Loebel Adrei Rudolf, ” Ce vă pasă”. Au fost zeci de mesaje entuziaste pentru Maria în prima oră.

Grupul de fete Olly Of Queens a venit cu o mare disponibilitate de a cânta live. Le veți auzi și vedea pe Olivia Păun (chitară, voce, flaut,compoziții), Roxana Stroe (chitară solo), Florina Popescu (percuție), Alexandra Popescu (chitară bas). Au avut și un ajutor masculin în prima parte prin Ovidiu Antonescu la saxofon și flaut.

Veți auzi piese originale orchestrate special pentru întâlnirea cu ascultătorii noștri. A fost un autentic concert nocturn. 

Agenda pop-rock  include  cântece vechi și noi cu Taco, Eric Burdon and the Animals, Rammstein, Bee Gees, Neil Diamond, Bob Marley, Tarja, Santana șa.m.d.

Un Top 7 Nonconformist cu cântece dedicate Europei propune nume ca Mondial, Varga Micloș, Alexander Rybak, Alexandru Andrieș, Tony Poptămaș ș.a.m.d.  

Audio:


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live