Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Luni, 12 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

24 Octombrie 2018
Vizualizari: 1426
Comentează add

Ediția 838 din 20.10.2018

Invitate: Luminița Velciu și Carmen Solomon Invitate: Luminița Velciu și Carmen Solomon - Conține audio

andrei-partos

 

Doi oameni de media, două profesioniste, pasionate de comunicare și de muzică, au debutat în emisiune ca invitate. Luminița Velciu („Recurs la morală” la TVR) și Carmen Solomon cu mulți ani de TVR dar și o activitate intensă pe Facebook (tot pentru „Recurs la morală”). Veți afla câte ceva despre traseul lor profesional, despre pasiuni și preocupări, despre muzica ascultată. Astfel diversitatea a fost deplin asigurată. De la Spencer Davis Group, la Doina Badea, de la Melina Meercouri la Joe Dassin sau Udo Jurgens, dar mai ales la Grupul Song din care Luminița a făcut parte timp de patru ani. Carmen a propus nume ca Mircea Baniciu, Gary Moore, AC/DC, Lhasa De Sela ș.a.m.d. Veți auzi mai multe și despre mersul la concerte. Invitatele au răspuns numeroaselor întrebări și au fost plăcut surprinse câtă lume le cunoaște activitatea, de unde s-a consolidat opinia că avem ascultători de excepție! De altfel am avut și un sondaj prin care am solicitat trei titluri de emisiuni de televiziuni agreate de cei de acasă. Oamenii regretă dispariția emisiunilor zilnice pentru copii și cred că e un minus mare al TVR. Invitatele au lăsat o impresie extrem de plăcută, iar prietenii nopților le-au felicitat fără rezerve.

Agenda pop-rock include cântece cu Slash & Myles Kennedy (deschid ediția cu o piesă nouă), Tom Petty, Ricchi e Poveri, Harry Belafonte, Morissey sau Marcian Petrescu.

Topul Sentimental cu Grateful Dead /Jerry Garcia ne-a oferit prilejul unei prezentări mai ample a unui grup prea puțin cunoscut la noi. Primele clasate au fost 1. Truckin, 2. Touch of Grey, 3. Hell in a Buckett.  

Audio:


Etichete Luminița VelciuRecurs la moralăCarmen SolomonSpencer Davis GroupDoina BadeaMelina MeercouriJoe DassinUdo JurgensGrupul SongMircea BaniciuGary MooreAC/DCLhasa De SelaSlashMyles KennedyTom PettyRicchi e PoveriHarry BelafonteMorisseyMarcian PetrescuGrateful DeadJerry Garcia

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live