Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Luni, 23 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

15 Mai 2011
Vizualizari: 5321
Comentează add

Ediția 450 din 14 mai 2011

Invitate la "Psihologul muzical": ascultătoarele Invitate la "Psihologul muzical": ascultătoarele - Conține audio

andrei-partos

     Ascultătoarele invitate la "Psihologul muzical"

A fost o ediţie specială. 450 de nopţi de vineri petrecute la Radio România Actualități. A fost noaptea doamnelor frumoase şi foarte înalte, care ne ascultă. În fotografia alăturată, de la stânga la dreapta le vedeţi pe Carmen Firea, Georgiana Patzaichin, Ana Pătan, Ivona Patzaichin, Monica Stan.

Georgiana a venit cu fiica sa, Ivona Patzaichin şi în mod firesc au povestit şi despre noul proiect al lui Ivan Patzaichin , “canotca” şi multe altele legate de doping, farmacie ,sport şi muzică. Familia Patzaichin merge constant la concerte.

Carmen Firea s-a ataşat de muzică din anii 80, când mergea la Costineşti, dar scena i-a fost familiară încă din copilăria de la Râmnicu Vâlcea, unde a câştigat mai multe concursuri de Miss. Este o mămică mândră a fiului  ei, Răzvan, student la Arte Plastice.

Monica Stan, tânără profesoară de germană la Timişoara, este adepta muzicii clasice (Placido Domingo este marele favorit). E deschisă şi pentru valorile pop-rock sau folk. A făcut un efort deosebit pentru a veni la Bucureşti.

Ana Pătan, artistă stabilită în Germania de peste 8 ani, fostă câştigătoare de Premiul I la Festivalul “Om Bun”, a cântat în direct numeroase compoziţii proprii şi i-a cucerit pe cei aflaţi pe recepţie. Speră să editeze un album în viitorul apropiat. În Germania trăieşte din muzică!                                                                        
 
Fiecare invitată a avut lista proprie de preferinţe. Le mulţumesc lor şi celor de acasă, care ne-au urat şi ascultat până la final. Aproape 5 ore, care au zburat pur şi simplu…Sper să vă placă!
 
Ana Pătan

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!

 

 


Etichete Carmen FireaGeorgiana PatzaichinAna PătanIvona PatzaichinMonica Stan.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live