Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

24 Mai 2019
Vizualizari: 990
Comentează add

Ediția 868 din 18.05.2019

Invitate: Dana Florian și Ana Elena Albu Invitate: Dana Florian și Ana Elena Albu - Conține audio

andrei-partos

 

Dana Florian a venit cu primul ei album , ”Natural” și cu prietena sa Ana Elena Albu, violonistă dar și o solistă cu multiple proiecte. Au cântat împreună, au improvizat, au impresionat ascultătorii. ” Balada în I Major” a cucerit publicul și în versiunea live. Pe lângă compozițiile de pe CD, au fost și preferințele Danei cu Melanie Safka, Sam Cooke sau Mircea Florian, dar și celebrul ”Everybody Wants to Be a Cat” din desene animate! A fost o prelansare de album foarte reușită și vă veți convinge de asta, numai ascultând.

Un interviu cu Michaela Rose, membră findatoare a grupului vocal Arabesque a fost primit cu bucurie. Doamna este foarte tonică și simpatică. În luna iunie va fi la București alături de colegele sale actuale. 

Agenda pop-rock include nume ca Krypton, Albert Hammond, Rick Wakeman alături de Bonnie Tyler, Walter Trout ș.a.

Topul cântecelor dedicate orașelor lumii este unul absolut inedit. Aveți aici partea a doua a clasamentului. Au fost propuse 115 titluri, s-au votat (participare impresionantă) 20.Veți auzi ariști ca Morrissey, Bee Gees, Gică Petrescu, Elvis Presley, Joe Dassin sau Marina Voica. Primele clasate le aflați în ediția din 25 mai. 

 

Audio:


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live