Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Joi, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

21 August 2011
Vizualizari: 8021
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 464 din 20 august 2011

Invitate: Alice Năstase Buciuta și Simona Catrina Invitate: Alice Năstase Buciuta și Simona Catrina - Conține audio

andrei-partos

        Simona Catrina și Alice Năstase Buciuta

Vizita anterioară a fost în 2008, iar între timp Simona Catrina (n.22.10.1967) a revenit în România (după 7 ani de stat şi muncit în Canada). Ea este acum editor coordonator la revista Tango, în timp ce prietena ei cea mai bună, Alice Năstase Buciuta (n.13.07.1969) este redactor şef. Alice a venit împreună cu soţul, Paul Buciuta (muţumim pentru fotografiile de adevărat profesionist!) şi cu fetiţa lor Iza, care a dormit în aproape 5 ore, fără probleme.

Cele două doamne au anunţat şi comentat noile „Cărţi Tango” scrise în comun: „Adiamo” şi „Cele mai frumoase citate”. Subiectele abordate cu invitatele au fost multiple: presa tabloidizată vs. presa glossy, comparaţii cu presa de peste Ocean, drepturile şi obligaţiile jurnaliştilor, concerte vizionate, amintiri de la Costineşti, întâlniri şi interviuri cu mari vedete internaţionale (James Hetfield, Ian Gillan, Robert Plant sau Jimmy Page) ş.a.m.d. Au fost ore bogate şi în conţinut muzical. Pe listele celor două musafire s-au găsit o serie de titluri atractive cu Peter Gabriel, ABBA, Scorpions, Adele, Metallica, Mirabela Dauer, Phil Collins, Phoenix, Alphaville sau Poesis. Piesele au poveştile lor, desigur. A fost o întâlnire agreabilă, alertă cu aproape 250 de mesaje din partea celor de acasă (internetul i-a apropiat şi pe cei din Canada, SUA, Germania sau Italia) sau de pe şoselele europene.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Simona CatrinaAlice Năstase BuciutaTango.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live