Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

10 Iulie 2018
Vizualizari: 1676
Comentează add

Ediția 823 din 7.07.2018

Invitată: Zoia Alecu Invitată: Zoia Alecu - Conține audio

andrei-partos

 

Au trecut 3 ani de la precedenta vizită în studio a Zoiei Alecu. Nu e de mirare că a fost o avalanșă de mesaje entuziaste din partea celor care au auzit-o. A stat cu noi puțin peste două ore, dar a fost bine dispusă, deși era obosită, fiind în pregătiri intense pentru primirea familiei care sosea peste câteva ore. Au fost cântece de pe mai toate albumele ei, dar în primul rând de pe ”Să ierți”. Nu are stare, deocamdată, să compună, dar colaborează cu versuri scrise pentru alții. Veți auzi și preferințele alese de Zoia cu Alina Manole, Ovidiu Mihăilescu, Laura Stoica, Forțele de muncă, ș.a. 

Agenda pop-rock e foarte bogată cu cântecele interpretate de Elvis Presley, Prince, Ringo Starr, Argent, J.J.Barrie, Avenged Sevenfold, Vonda Shepard, Victor Manuel, Joe Satriani, iar premiantul și răsfățatul nopții a fost Toto Cutugno (născut pe 7 iulie). 

Printre propunerile ascultătorilor, incluse în rubrica ”Răspundem când suntem în stare” s-au aflat Leonard Cohen, Billy Joel, Queen, Dream Theater, Rare Earth

Topul Nonconformist are mai multe secțiuni, legate de Ziua Adevărului, Ziua Mondială a Ciocolatei, Macaroanelor, luna Înghețatei,  Ziua Iertărilor (piesa de referință fiind chiar cea compusă de Ziua Alecu). Veți auzi cântece ”tematice” cu Depeche Mode, Caterina Caselli, Van Halen, Genius, The Kelly Family ș.a.m.d. 

 

Audio:


Etichete Zoia AlecuAlina ManoleOvidiu MihailescuLaura StoicaFortele de muncaElvis PresleyPrinceRingo StarrArgentJ.J.BarrieAvenged SevenfoldVonda ShepardVictor ManuelJoe SatrianiLeonard CohenBilly JoelQueenDream TheaterRare EarthZiua AdevaruluiZiua Mondiala a CiocolateiMacaroanelorluna InghețateiZiua IertarilorDepeche ModeCaterina CaselliVan HalenGeniusThe Kelly Family

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live