Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

3 Iulie 2011
Vizualizari: 3780
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 457 din 2 iulie 2011

Invitată: trupa Byron (!) Invitată: trupa Byron (!) - Conține audio

andrei-partos

                             Andrei Partoș

A fost o ediţie cu un număr impresionant de mesaje. Aproape 300! Trebuie s-o spun, fără să doresc să flatez ascultătorii R.R.A., dar îi avem pe cei mai buni şi mai atenţi oameni ai nopţilor alături de noi. Pe lângă cele din ţară, au sosit semnale şi din Austria, Ungaria, Norvegia, SUA.

În prima parte am dialogat telefonic cu doamna Cristina Trepcea (psiholog, jurnalist, dar şi membru C.N.A.) despre un proiect îndrăzneţ (şi normal) de interzicere a imaginilor dure (suicid, violenţă, criminalitate) în care sunt implicaţi adolescenţii. Multe televiziuni se hrănesc cu astfel de ştiri în „prime-time”. A fost o discuţie extrem de interesantă.

Apoi am rămas singur, pentru că trupa Byron, deşi avea stabilită prezenţa în studio cu o lună în urmă, confirmată pe 29 iunie, a uitat să vină. Ale tinereţii valuri. Regretabilă lipsă de respect! Astfel a fost timp şi pentru rubrica „Efectiv-Subiectiv”, pentru multe informaţii privind evenimentele concertistice curente, pentru dezbateri pline de umor privind rostul şi locul muzicii pop-rock în viaţa noastră.

Aniversaţii zilei de 2 iulie au avut parte de minute considerabile. În primul rând Ilie Micolov, apoi Vali Petricenko (baterist la Proconsul), Cristina Puia (chitaristă la Secret) şi alţii.

Am avut secvenţe de pe albume noi cu Mike and The Mechanics, Def Leppard, Blondie, Warrant, dar şi piese pop cu Dan Spătaru, Neil Diamond, Pat Boone, Narcisa Suciu, Jan Keizer & Anny Schilder, Ray Charles, Mircea Baniciu, Nicole Di Bari, Tom Jones, Engelbert Humperdinck şi alţii.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!

 


Etichete CNACristina TrepceaRock The CityIlie MicolovByron.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live