Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE Joi, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

7 Octombrie 2012
Vizualizari: 3285
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 523 din 6 octombrie 2012

Invitată: Tess Invitată: Tess - Conține audio Invitată: Tess - Conține video

andrei-partos

                      Tess (Teodora Sântean)

Prima ediţie din octombrie a consemnat un alt debut absolut în emisiune. Tess (Teodora Sântean) este un nume despre care veţi mai auzi cu siguranţă.

O foarte tânără solistă (născută pe 12ianuarie 1992), care-şi scrie piesele şi versurile (în mare parte în engleză), a venit de la Tg. Mureş special pentru ascultătorii R.R.A. A fost însoţită de producătorul şi promotorul ei, Norbert Kovacs care a cântat cu 4Given, Tabasco, Desperado şi alţii, a colaborat cu Ovi în Norvegia, a lucrat 13 ani peste hotare. Norbert a acompaniat-o pe Tess la pian, iar Anonymus a fost chitaristul, care i-a impresionat pe mulţi (a cântat şi un cover Sting, iar când contractele actuale îi vor permite, va reveni în studio).

Albumul Tess se intitulează „Chapter M” şi conţine 13 piese dintre care 7 au fost cântate live în studio. Am avut parte şi de un moment special cu Tess la pian şi vocal. Piesa nu are încă titlu, nu va fi pe primul album.

După trei ore, invitaţii au pornit înapoi spre Tg. Mureş. Alte 5 ore pe drum cu maşina. Admir gestul celor care respectă radioul, care fac un real efort pentru a fi auziţi. Printre numele propuse de invitaţi s-au aflat The Police, Norah Jones, Florence and the Machine, Led Zeppelin, Toto sau Beach Boys
                   Norbert, Tess, Anonymus

 
„Agenda pop-rock” a prilejuit întâlniri cu Tudor Gheorghe, Desperado, Phoenix, Marty Robbins, Rareş Dragomir, Ivan Graziani sau Gianni Morandi (un duet inedit cu Lucio Dalla). Albumele de la matineu le-au aparţinut unor nume grele ca Van Morrison şi Pink.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt! 


Etichete Norbert KovacsTabascoTessTeodora SânteanTudor Gheorghe.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live