Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

4 Martie 2014
Vizualizari: 2821
Comentează add

Ediţia 596 din 1 martie 2014

Invitată: Stela Enache Invitată: Stela Enache - Conține audio

andrei-partos

Stela Enache

Au fost patru emisiuni într-una singură!

1. Noaptea de Mărţişor, prima noapte-zi de Primăvară cu piesele corespunzătoare (cu Holograf, Victor Bunea, Corina Chiriac, Aurelian Andreescu).

2. Stela Enache a revenit în studio spre bucuria numeroşilor ascultători, care i-au adresat întrebări, i-au solicitat piese. Au fost multe rarităţi propuse de îndrăgita solistă, multe piese care nu-i aparţineau regretatului Florin Bogardo, prea puţin difuzate în ultimii 10-20 de ani. Creaţii semnate de nume grele ale muzicii uşoare ca Edmond Deda, Marcel Dragomir, Gabriel Mărăgărint, Radu Şerban. Am ajuns şi la repere biografice, deplasările lungi în jurul lumii, la anii de liceu şi multe altele. Fireşte că s-a discutat şi despre concursurile de interpretare pentru copii, despre Eurovision.
 

3. Am un avut interviu telefonic exclusiv (înregistrat pe 25 februarie) cu Mireille Mathieu care va concerta la Bucureşti pe 24 martie. Reacţia celor de acasă a fost neaşteptat de entuziastă, după ascultarea pieselor şi a interviului.


4. Am avut un Top 5 Sentimental cu Eric Clapton care a fost dominat de piesele 1. Tears In Heaven, 2. Wonderful Tonight şi 3.Layla. De menţionat faptul că votanţii au avut la dispoziţie 45 de titluri din vastul repertoriu al lui Mr. Slowhand.
 

Audio:


Etichete HolografVictor BuneaCorina ChiriacAurelian AndreescuStela Enacheinterviu exclusivMireille MathieuEdmond DedaMarcel DragomirGabriel MărăgărintRadu ŞerbanEric Claptontop 5

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live