Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Joi, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

26 Februarie 2012
Vizualizari: 4382
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 491 din 25 februarie 2012

Invitată: Simona Bălănescu Invitată: Simona Bălănescu - Conține audio Invitată: Simona Bălănescu - Conține video

andrei-partos

                         Simona Bălănescu

Mă bucur să vă semnalez un nou debut în emisiune: Simona Bălănescu (născută pe 6 august 1972 la Bucureşti) realizator şi moderator al emisiunii „Trăieşte sănătos” de la Antena 2.

Traseul ei profesional e spectaculos, plecând dinspre inginerie şi ajungând în presă. A trecut prin televiziune încă de pe vremea lui Amerom 38 (actualul PrimaTV), după care a fost ştiristă în diverse locuri, dar şi la radio. Emisiunile pe teme medicale au atras-o şi o pasionează şi azi. Veţi afla multe repere din cariera ei şi despre pasiunea pentru muzică, de care nu se desparte.

Lista cu preferinţe a fost aleasă şi cu gândul la Dragobete şi a conţinut numeroase piese romantice interpretate de Holograf, Richard Marx, Roxette, Chris de Burgh, Rareş Dragomir, Westlife, Celine Dion, Michael Bolton, Toto Cutugno (la concertul căruia din 29.02. abia aştepta să ajungă) ş.a.m.d.

Simona Bălănescu i-a cucerit pe ascultătorii noştri (au fost peste 250 de mesaje!), care i-au adresat şi numeroase întrebări din domeniul medical. S-a descurcat cu sfaturi utile.

Au fost şi câteva premiere muzicale, printre care şi un extras de pe noul album Bruce Springsteen. Am avut şi un rezumat al cronicii de concert Johnny Winter, scrise pe forumul www.andreipartos.ro de Iulia Radu, după deplasarea la Sighişoara (23.02). În ultima parte veţi auzi multe informaţii despre concertele de primăvară, numeroase piese solicitate de prietenii emisiunii în ediţiile anterioare cu The Who, Ronnie James Dio, The Eagles, Procol Harum, Bon Jovi sau Nino De Angelo.

              

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Simona Bălănescu.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live