Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

8 Ianuarie 2012
Vizualizari: 10846
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 484 din 7 ianuarie 2012

Invitată: Sanda Nicola Invitată: Sanda Nicola - Conține audio Invitată: Sanda Nicola - Conține video

andrei-partos

                               Sanda Nicola

La mulţi ani, din nou!

A fost prima ediţie din 2012 şi o fericită suprapunere cu Sf.Ion, motiv pentru care am difuzat mai multe piese cu dedicaţie generală pentru sărbătoriţii zilei, interpretate de Mirabela Dauer, Gheorghe Dinică, Alexandru Andrieş, Mircea Vintilă.

Ruxia Sandru ne-a oferit (telefonic) amănunte legate de concertul Nazareth din 27 ianuarie. Trooper va asigura deschiderea.

Am notat un debut spectaculos: Sanda Nicola, realizatoare şi producătoare a emisiunii „Generaţia cu cheia de gât” (B1TV), dar şi om de ştiri cu vechime consistentă în presă, adică 17 ani. Deşi foarte tânără (născută la Deva în 6.02.1978), Sanda Nicola are o bogată experienţă în media vizuală, dar şi-ar dori să facă radio la un moment dat.

Ne-a povestit despre debutul de la 3TV Deva, despre activitatea la ProTV, Prima TV, Antena1, despre BBC School, despre bursa din S.U.A. (unde s-a pregătit pentru scenariu de film documentar), despre studiile de la Londra, despre perioada de ”freelancer” când a lucrat pentru staţii de televiziune din Anglia (Al Jazeera English), Franţa (France 24) şi Elveţia. A relatat cu emoţie despre deplasarea la Vatican, a vorbit puţin şi despre întâlnirea londoneză cu actualul soţ, jurnalistul Liviu Iolu.

Sanda este o luptătoare care a supravieţuit unui cancer de col uterin. De atunci nu ratează nicio ocazie pentru a le atenţiona pe femei asupra importanţei controlului periodic.

Lista de preferinţe muzicale a fost deosebită: Poets Of The Fall, Johnny Cash, Audioslave, Nicu Alifantis, Skunk Anansie, Zdob şi Zdub, Nick Cave, Paula Seling ş.a.m.d.

Sanda Nicola a stat cu noi până la final, plină de energie, cu bună dispoziţie, cu răspunsuri prompte şi sincere pentru cei aproape 200 de curioşi care au trimis mesaje.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu  www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!

  


Etichete Sanda NicolaGeneraţia cu cheia de gâtB1TVNazarethLiviu IoluRuxia Sandru.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live