Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

23 Octombrie 2011
Vizualizari: 2731
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 473 din 22 octombrie 2011

Invitată: Oana Sârbu Invitată: Oana Sârbu - Conține audio

andrei-partos

                                Oana Sârbu

A fost la noi acum aproape doi ani. Între timp s-au petrecut multe în viaţa ei.

Oana Sârbu reprezintă cu cinste generaţia „Liceenii” la 25 de ani de la apariţia primului film regizat de Nicolae Corjos. Mulţi ascultători, care o vedeau prin intermediul webcam au afirmat că solista arată de 25-30 de ani! Şi nu exagerau!

A fost o relansare a albumului „Un altfel de portret” realizat integral cu creaţiile lui Virgil Popescu (tot el este şi producător). Voi cita din comentariul lui Berti Barbera privind acest CD: ”Acest set de înregistrări - l-am numi metaforic o magnolie sonoră cu 12 inflorescenţe - subjugă, cucereşte auzul şi sufletul, obligă realmente să te îndrăgosteşt de el”.

N-au lipsit piesele din trecut dar nici preferinţele personale, printre care s-au aflat nume ca Sting (marele favorit), Laurenţiu Cazan, Jose Feliciano, Amalia Rodriguez, Lara Fabian ş.a. Oana Sârbu a răspuns cu amabilitate celor peste 200 de ascultători curioşi care au sunat sau au expediat SMS-uri. Au fost întrebări legate de statutul de mămică, de regimul alimentar, de sporturi practicate, de viitoare apariţii în public. Cînd a fost cazul, Oana a cîntat în direct, n-a ocolit întrebările legate de relaţia ei de acasă cu Robert Turcescu, a şi dansat cu Dolly Dots

Ne-am bucurat împreună pentru că 21 octombrie a trecut fără evenimentele despre care s-a tot scris în presa alarmistă. Ultima oră a aparţinut rubricilor „Agenda pop-rock” şi „Răspundem când suntem în stare”.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!

  


Etichete Oana Sârbu.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live