Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

19 Aprilie 2017
Vizualizari: 1603
Comentează add

Ediția 759 din 15.04.2017

Invitată: Oana Pellea Invitată: Oana Pellea - Conține audio

andrei-partos

 

 Aveți aici o ediție specială, greu de povestit, dar ușor de ascultat.  Deschiderea este cu două nume grele din Banat: Cargo și Post Scriptum

A revenit, la cererea ascultătorilor actrița Oana Pellea. A mai fost în studio în 2009, 2011 și 2015. De fiecare dată a fost diferită atmosfera. Firește că veți auzi și piesele în care joacă în perioada următoare, surprize pe care le pregătește, reluări . Filmul o atrage foarte puțin, dar muzica e prezentă permanent în viața ei. A propus piese cu Florian - Moțu Pittiș, Adele, Leonard Cohen, Peter Gabriel, Jean Gabin, Damien Rice, Domenico Modugno, The Chainsmokers & Coldplay ș.a.m.d.  Discutăm despre succesul cărții, „Jurnal 2003-2009” reeditată de numeroase ori pentru că cererea a fost și este foarte mare. Oana Pellea a jucat pe multe scene ale lumii, așa că ne-a povestit câte ceva și despre aceste experiențe. A vorbit cu emoție și pasiune despre tatăl ei, Amza Pellea, despre Sărbătorile Pascale, despre comunicarea  cu publicul. A subliniat cât de mult contează respectul reciproc Artist-Public. Spectatorii cu telefoane deschise, cu privirea la tablete, n-au ce căuta în sălile teatrelor lumii. Oana s-a bucurat de mesajele celor de acasă, a răspuns la întrebări. 
 
Agenda pop-rock  vă propune piese cu Luca Barbarossa, Dave Edmunds, Alla Pugaciova, Laura Stoica, 4 NonBlondes, Deep Purple, Gianna Nannini ș.a.
 
Topul Sentimental a aparținut pieselor interpretate de Engelbert Humperdinck, care pe 13 iunie va concerta din nou la București. Primele clasate sunt 1. Please Release Me, 2. The Last Waltz, 3. Spanish Eyes.  
 
Audio:
 

Etichete CargoPost ScriptumOana PelleaFlorian Moțu PittișAdeleLeonard CohenPeter GabrielJean GabinDamien RiceDomenico ModugnoThe ChainsmokersColdplayAmza PelleaLuca BarbarossaDave EdmundsAlla PugaciovaLaura Stoica4 NonBlondesDeep PurpleGianna NanniniEngelbert Humperdinck

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live