Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Duminică, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

3 Mai 2010
Vizualizari: 4555
Comentează add

Ediția 397 din 1 mai 2010

Invitată: Mirela Zafiri Invitată: Mirela Zafiri - Conține audio

andrei-partos

                                   Mirela Zafiri

Am sărbătorit 1 Mai prin muncă, activitate culturală şi prin educaţie. Soprana Mirela Zafiri, născută la Lugoj în urmă cu 41 de ani, a acceptat să stea cu noi 4 ore. 
 
Este doctor în muzică la Universitatea Naţională de Muzică, Bucureşti (din 2008). A avut, până-n prezent, 23 de roluri în operă, 5 în operetă, a susţinut zeci de recitaluri de lied românesc, dar şi de jazz simfonic. Am descoperit-o în urma unei colaborări cu regretatul Bela Kamocsa şi Bega Blues Band. Din 1998 până azi a obţinut premii peste tot: de la „Crizantema de Aur” ( Târgovişte) până la mari concursuri de interpretare din Coreea sau Italia. În acest an a obţinut Premiul special pentru promovarea muzicii româneşti, din partea revistei „Actualitatea Muzicală”. Are 5 CD-uri până-n prezent. Acum este prim solistă a Operei de la Braşov. 
 
Veţi afla multe despre viaţa unei tinere artiste de succes, despre gusturile sale în sfera pop, o veţi auzi cântând fără ezitare, răspunzând celor mai ciudate întrebări primite de la ascultători. 
   

 

INVITAŢIE:
Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu, www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!

 

Etichete Exclusiv RadioMirela Zafiri.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live