Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

26 Decembrie 2013
Vizualizari: 2432
Comentează add

Ediţia 586 din 21.12.2013

Invitată: Mirabela Dauer Invitată: Mirabela Dauer - Conține audio

andrei-partos

Mirabela Dauer

A fost o ediţie specială! Mirabela n-a mai fost la noi de 4 ani şi a venit cu mare chef, cu bunădispoziţie şi cu un material nou ce va fi lansat abia în martie 2014. Viitorul album include o serie de piese preluate de la Mina, Iva Zanicchi, Selena, Ricchi e Poveri sau Ianis Parios, dar şi cânteva compoziţii româneşti. Am auzit şi o versiune inspirat reorchestrată de Cristian Faur la „Mulţumesc, iubită mamă”. A fost şi un „Cântec de Crăciun” semnat de M. Stârcea, pe versurile lui V. Eftimiu.

Pe lângă amănunte legate de evenimentul de anul viitor, am aflat multe despre activitatea Mirabelei, despre încetarea colaborării de 11 ani cu Raoul, despre prietenie, despre arta de a te opri oportun din apariţiiile pe scenă şi multe altele. Dealtfel, Mirabela a răspuns tuturor întrebărilor venite de la ascultători, s-a bucurat de urările acestora (şi au fost 330 de mesaje sosite prin SMS sau pe Facebook). Au scris ascultători din Italia, Olanda, belgia, Marea Britania, SUA, Canada, Austria, Rusia şi Germania. I-am urat împreună „La mulţi ani!” Stelei Popescu. Au fost şi gânduri pentru dispăruţii săptămânii, Titus Munteanu şi Nae Lăzărescu (Dumnezeu să-i odihnească!). Am aflat care este legătura reală dintre Mirabela şi "Maria Mirabela". Am discutat şi despre concursurile de talente, despre colaborări cu diverşi compozitori, despre piesa de referinţă „Te aştept să vii” şi multe altele. La cererea publicului Mirabela a promis că va reveni!


 Top 5 a fost cu Bee Gees iar primele 3 locuri au fost ocupate de 1. Stayin' Alive, 2. Massachusettes, 2. How Deep Is Your Love, 3. Tragedy.


  „Agenda pop-rock”  include nume ca Frank Zappa, Paco de Lucia, Elvis Presley, Helen Reddy, Cătălin Condurache, Ioana Sandu iar rubrica „Răspundem când suntem în stare” a fost bogată. Veţi putea asculta piese cu Boston, Alexandru Andrieş, Adamo, Daniel Iancu, David Bowie, Semnal M ş.a.
 

Audio:


Etichete Mirabela DauerMinaIva ZanicchiSelenaRicchi e PoveriCristian FaurNae LazarescuTitus MunteanuStela PopescuBee GeesTop 5Alexandru AndriesAdamoFrank ZappaSemnal M

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live