Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 16 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

3 Decembrie 2014
Vizualizari: 2458
Comentează add

Ediţia 635 din 29.11.2014

Invitată: Mihaela Popescu Invitată: Mihaela Popescu - Conține audio

andrei-partos

Ne putem mândri cu un nou debut în emisiune: Mihaela Popescu a venit de la Suceava pentru a arăta marelui public că un mare talent al anilor 80 s-a păstrat intact, că a fost nedrept uitată! Unii îşi mai aminteau de perioada Cenclul Flacăra, alţii ştiau chiar piesa „Zurgălău” (pe versurile lui N. Labiş) dar nu mai mult de atât. S-a ocupat de avocatură mulţi ani, şi-a dedicat timpul creşterii şi educării celor două fiice, dintre care una, Theodora, a fost şi-n studio.

Theodora este deja un nume pe piaţa muzicală internă. Ea a ales muzica şi a renunţat (temporar) la avocatură. Ba chiar şi la modeling. Astfel am avut parte de câteva duete live (Mihaela cântă foarte bine şi la chitară) neprogramate şi spectaculoase mamă-fiică.

Mihaela a avut şi o listă selectă cu preferinţe, printre care au apărut nume ca Janis Joplin, Jimi Hendrix, Pink Floyd, Edith Piaf, Deep Purple sau Queen. Theodora a crescut cu muzica din casă, iar acum colaborează cu Marius Moga. Mihaela Popescu este hotărâtă să revină în showbiz, şi-a înregistrat câteva piese special pentru emisiunea noastră şi a promis că va continua pentru a-şi lansa un album dorit de toţi cei care au trimis mesaje.
 

Emisiunea a debutat cu un scurt In Memoriam Liviu Tudan (născut pe 29 noiembrie) şi s-a terminat cu un Top 5 Sentimental Cornel Fugaru (născut pe 2 decembrie). Piesele cele mai votate au fost chiar cele interpretate de regretatul compozitorul Cornel Fugaru: 1. De ce-ai plecat din viaţa mea, 2. Am ales nemărginirea, 3. Emoţie de toamnă.
 

Mulţumiri tuturor celor care au transmis urări de Sf. Andrei!

Audio:


Etichete Mihaela PopescuTheodoraJanis JoplinJimi HendrixPink FloydEdith PiafDeep PurpleQueenMarius MogafolkpopcolindeLiviu TudanCornel Fugaru

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live