Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Probleme la zi (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

2 Octombrie 2011
Vizualizari: 6765
Comentează add

Psihologul muzical - ediția 470 din 1 octombrie 2011

Invitată: Melania Medeleanu Invitată: Melania Medeleanu - Conține audio

andrei-partos

                           Melania Medeleanu

N-a fost niciodată în studioul 31 al RRA, nu stă trează după miezul nopţii, dar a făcut un efort şi a venit la întâlnirea cu ascultătorii noştri (care au propus-o în sondaje).

Melania Medeleanu (n.19.07.1978) e din Bucureşti, dar acum locuieşte în Clinceni. A absolvit facultatea de Psihologie şi Sociologie, are un master în Comunicare şi Relaţii Publice, a studiat şi canto. A debutat în radio, fiind elevă. Primul post la care a activat a fost Radio Delta. Apoi a trecut pe la Radio 2 M+, la Antena 1, TVR, MCM, Radio-Vacanţa Costineşti (chiar am fost colegi o scurtă vreme), iar din 2002 este la Realitatea TV (unde realizează emisiunea de sâmbătă, “Megastory”). A obţinut o bursă Freedom House în SUA de unde a mai adunat repere din tainele presei adevărate. Singurul sport agreat şi practicat a fost şi rămâne şahul, pe care-l predă acum şi copiilor. A vorbit cu mare entuziasm despre un proiect “after school” derulat la Clinceni, despre voluntariat, despre rolul gândirii pozitive, despre puţinele concerte la care a ajuns. Lista muzicală a fost specială, aşa că veţi auzi piese cu Fairground Attraction, Shivaree, Tudor Gheorghe, Francois Feldman, Ingrid Michaelson, Leonard Cohen, Nicu Alifantis, U2 sau Goo Goo Dolls.

Pentru invitată am rugat-o pe Alina Manole să cânte la telefon piesa “Prietenul invizibil”, pe care n-am auzit-o în concertul de la Teatrul Nottara.

Ultimele două ore ale ediţiei au aparţinut informaţiilor din lumea concertelor şi răspunsurilor muzicale.

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt! 


Etichete Melania MedeleanuRealitatea TVCostineştiRadio DeltaClinceniLeonard Cohen.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live