Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRILE DIMINETII(politice, economice, sociale, culturale *Meteo Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

28 Decembrie 2016
Vizualizari: 1977
Comentează add

Ediția 743 din 24.12.2016

Invitată: Marina Scupra Invitată: Marina Scupra - Conține audio

andrei-partos

 

Multe sărbători, multe urări în această ediție. Marina Scupra a debutat în emisiune exact de ziua ei, motiv pentru care-i mulțumesc și aici pentru că a acceptat să petreacă o parte din zi împreună cu  ascultătorii R.R.A. Era și Ajunul Crăciunului, precum și Sf. Eugen. Așa că nu e de mirare că am ajuns la aproape 600 de mesaje de la ascultătorii din toate colțurile lumii.
După o deschidere cu Pink Martini, Train, Neil Diamond veți auzi multe piese din repertoriul solistei care a lipsit nepermis de mult din lumina reflectoarelor. Ne-a povestit despre prima profesoară de la Școala Populară de Artă, Gloria Bordea (1980-83), despre debutul în TVR, despre Trofeul de la Mamaia obținut în 1984 , despre numeroase spectacole susținute la Teatrul de Revistă C. Tănase. Veți auzi povestiri despre cât de greu e să realizezi un CD, deși ai peste 30 de ani de carieră. Marina Scupra ne-a oferit și o piesă și pentru sărbătoriții Eugene (compoziția lui Dan Dimitriu, pe versurile lui George Țărnea din 1992). Lista preferințelor s-a potrivit cu noaptea de sărbătoare incluzând piese cu Barbra Streisand, Celine Dion, Nana Mouskouri, Scorpions, Jennifer Rush ș.a.
 
Agenda pop-rock  vă oferă piese cu Florin Săsărman, Evandro Rosetti, Motorhead, Anita Baker, George Strait, Daniel Iancu, Jethro Tull, Doru Tufiș, Supermarket și alții. Cântece de Ajun de Crăciun, dar și altele.
 
Topul Nonconformist a inclus piesele votate de ascultători, ca fiind cele mai enervante prin difuzare excesivă în 2016. Primele locuri sunt ocupate de Carla's Dreams - Sub pielea mea (Eroina), 2. Mihail- Mă ucide ea, 3. Lidia Buble ft. Amira - Le-am spus și fetelor ș.a.m.d. Lista a inclus aproape 100 de titluri propuse de ascultători. 
 
 

Audio:


Etichete Marina ScupraPink MartiniTrainNeil DiamondDan DimitriuGeorge ȚărneaBarbra StreisandCeline DionNana MouskouriScorpionsJennifer RushFlorin SăsărmanEvandro RosettiMotorheadAnita BakerGeorge StraitDaniel IancuJethro TullDoru TufișSupermarket

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live