Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 03 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

9 Ianuarie 2018
Vizualizari: 1966
Comentează add

Ediția 797 din 6.01.2018

Invitata: Marina Florea Invitata: Marina Florea - Conține audio

andrei-partos

 

Prima ediție a noului an a fost una cu record de mesaje și like-uri (la live streaming).1210 este o cifră greu de depășit, pentru care mulțumim!

Urări de an nou și de Sf. Ion (piese cântate de Mircea Vintilă, Mirabela Dauer, Eruption) și prezența tonică a Marinei Florea au contat enorm. Marina a mai fost în studio în ianuarie 2013. Buna dispoziție și disponibilitatea la dialog, au cucerit ascultătorii. Topul Sentimental cu piesele interpretate de Marina a fost prezentat și comentat de ea.Primele clasate au fost 1. Stele perechi, 2. Nu te pot uita, 3.Alo, da, sunt eu. S-au cerut multe alte piese. Unele le-am difuzat, altele au fost imediat cântate, fredonate de Marina. Au fost și câteva recomandări ale invitatei, piese cu Stela Enache, Fuego (alături de care are un proiect nou de succes), Nicola, Chris Rea, Tom Jones, Maroon 5 ș.a. Colaborările cu numeroși compozitori, începând cu George Grigoriu, apoi George Natsis, Ionel Tudor, Vali Sterian, Dragoș Docan, Mihai Alexandru (care ne asculta și care a avut o intervenție telefonică  extrem de veselă) , Liviu Tudan, Ovidiu Lipan Țăndărică, Adrian Ordean și alții, au fost semnalate de cei de acasă și creațiile solicitate .

Retrospectiva Topurilor Sentimentale din 2017 a continuat cu perioada aprilie-iulie. A început cu Prince și s-a terminat cu Bill Haley

Am avut o schiță de Agendă-pop-rock: Doina Badea (născută pe 6.01.1940) și Adriano Celentano (n. 1938). 

 

Audio:


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live