Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Duminică, 17 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

28 August 2013
Vizualizari: 8617
Comentează add

Ediţia 569 din 24 august 2013

Invitată: Mădălina Puşcalău Invitată: Mădălina Puşcalău - Conține audio

andrei-partos

Mădălina Puşcalău

Încă un debut în emisiune: jurnalista Mădălina Puşcalău (născută pe 11 aprilie 1984 la Oneşti), actual ştiristă şi moderator la postul B1TV. A pornit la drum cu scrisul (poezie, proză, dramaturgie), a luat premii din şcoală, apoi a ajuns la un post de radio din Oneşti, iar de la 18 ani e activă în presa audio-vizuală. A fost la Realitatea, la Antena 3, a trecut şi pe la Radio România Tineret ca ştiristă, a fost şi la TVR pentru o vreme. Îi place această profesie, jurnalist specializat pe politic, deşi a absolvit Facultatea de Filosofie din Bucureşti.

Am discutat despre felul în care se pregăteşte o emisiune cu invitaţi, despre alegerea musafirilor, despre relaţiile dintre politicienii de diverse culori. Muzica e prezentă constant în viaţa ei încă de la 6 ani. Este fan declarat Queen şi Freddie Mercury, datorită celor de acasă, dar a propus şi piese cu Foo Fighters, Green Day, Metallica, Nightwish, Metallica, System Of A Down, Iris, Manowar şi alţii. Nu merge la concerte pentru că nu-i place aglomeraţia, dar ascultă CD-uri peste tot şi de câte ori are ocazia. Partenerul de viaţă, Alex Mazilu, e un pasionat al fotografiei, dar şi un blogger consecvent şi atent cu tot ce se petrece în jur. Mădălina Puşcalău iubeşte deplasările cu maşina, îi place să înoate şi să gătească (acest ultim aspect nu l-a spus în emisiune, dar l-am aflat „ pe surse”). Mădălina a dialogat relaxat cu ascultătorii, a răspuns cu entuziasm întrebărilor. E important să-i cunoaştem şi altfel pe oamenii din media, pe cei care apar des la televizor, pe formatorii de opinie.


 „Agenda pop- rock” a inclus nume importante ca Jim Capaldi, Uriah Heep, Nat King Cole, The Eagles, în timp ce rubrica „Răspundem” a oferit piese cu Margareta Pâslaru, Marcela Saftiuc, Maria Nagy , Lelia Florescu, Conexiuni, Adriano Celentano, Patty Smith.
 TOP 5 a aparţinut grupului Pink Floyd. Primele locuri au fost ocupate, în urma voturilor ascultătorilor şi a prietenilor emisiunii de pe Facebook, de : 1. Shine On You Crazy Diamond, 2. Hey You, 3. Wish You Were Here. A fost o bună pregătire pentru concertul Roger Waters din 28 august 2013.
 
Audio:


Etichete Madalina PuscalauAlex MaziluRadio Romania TineretRealitateaB1TVFreddie MercuryQueenRoger WatersMetallicaMargareta PaslaruAdriano CelentanoPink Floyd

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live