Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Duminică, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

21 Martie 2010
Vizualizari: 12503
Comentează add

Ediţia 391 din 20 martie 2010

Patru ore cu Mădălina Manole la "Psihologul Muzical" Patru ore cu Mădălina Manole la "Psihologul Muzical" - Conține audio

andrei-partos

                           Mădălina Manole

A mai fost în studioul 31 în urmă cu doi ani. Acum e mămică fericită, plină de energie, cu proiecte îndrăzneţe. A venit pentru a ne oferi un CD proaspăt, “O9 MĂDĂLINA MANOLE” produs de MediaPro Music. Partener media este Radio România.

Este al 9-lea album din carieră. Se poate vorbi de un material de familie, pentru că piesele sunt compuse de Mircea Petru (soţul) şi Mădălina. Textele sunt semnate de vechea prietenă Roxana Popescu (8), Bogdan Hladiuc (3) şi Andreea Andrei. Calitatea noii producţii o veţi judeca ascultând orele postate mai jos.

Mădălina a răspuns numeroaselor întrebări sosite prin sms, mail sau telefonic. A povestit cum se descurcă cu micuţul Petru (pe 8 iunie va împlini un an), cu silueta nemodificată (categoric nu arată a 43 de ani!), a relatat cum a debutat, cum a cunoscut-o pe Vonda Shepard, a acordat câteva premii, a cântat fără reţineri piese din repertoriul internaţional, a glumit, a creat o adevărată atmosferă de primăvară. A fost o ediţie tonică!

INVITAŢIE:
Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu, www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


 


Etichete Exlusiv RadioMădălina ManoleMircea PetruRoxana PopescuScorpionsNick JonasVonda Shepard.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live