Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

11 Aprilie 2010
Vizualizari: 3724
Comentează add

Ediția 394 din 10 aprilie 2010

Invitată: Loredana Groza Invitată: Loredana Groza - Conține audio

andrei-partos

               Andrei Partoș și Loredana Groza

O cunosc pe Loredana din 1986, când a debutat fulminant la Mamaia câştigând Marele Premiu la numai 16 ani! A fost la Costineşti, după acest succes şi mi-a acordat primul interviu la Radio Vacanţa. Totuşi din 2002 până acum n-a reuşit să ajungă în emisiunea mea. După un prelungit schimb de mesaje, s-a produs evenimentul. 
 
A debutat la aprope 40 de ani la Psihologul muzical. Loredana este o artistă foarte ocupată (veţi afla amănunte ascultând orele postate mai jos) cu deplasări peste Ocean pentru înregistrări, cu filmări în Buftea pentru un nou serial, turnee, concerte, viaţă de familie… 
 
Au fost piese mai vechi (cerute de ascultători) dar şi multe noi de pe albumele “Sundance””Tzuki” sau “Jamparalele”… Au mai rămas multe subiecte de abordat. Poate recuperăm la apariţia unui nou CD de pe care ne-a oferit două avanpremiere mondiale! 
 
Finalul ediţiei va fi o bucurie pentru fanii rock-ului pentru că avem rarităţi cu Jeff Beck, Gary Moore şi AC/DC… Audiţie plăcută!
 
 
 
 
 
INVITAŢIE:
Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu,www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!
 
 
 
 

Etichete Loredana GrozaLoredana.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live