Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Luni, 27 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

5 Iulie 2017
Vizualizari: 1299
Comentează add

Ediția 770 din 1.07.2017

Invitată: Lia Bugnar Invitată: Lia Bugnar - Conține audio

andrei-partos

 

 Prima ediție a lunii iulie (aveți piese dedicate ei), cifră rotundă (770), invitată specială, Lia Bugnar. N-a mai fost de 9 ani în studio. Un om ocupat. Actor, regizor, scriitor cu o activitate intensă. Lucrând ca independent, a găsit soluțiile optime pentru a se exprima. Joacă la Godot Caffe, la Metropolis, dar și la Național sau la Bulandra. A vorbit despre facultate (a absolvit I.A.T.C. în 1995 la clasa Sandei Manu), despre actorii cu care lucrează, printre care Marius Manole, Dorina Chiriac, Maria Obretin, Maria Buză (cea mai bună prietenă, despre care a vorbit cu entuziasm și realism) și alții. La R.R.A. a venit direct de la un spectacol (în care a jucat, a regizat și este autor) și seara urma să joace din nou într-un altul. Îi plac și turneele, se bucură să întâlnească public de pretutindeni, din țară sau din lume. A scris și scrie scenarii de film, dar să joace preferă scena. Răspunzând numeroaselor întrebări, a ajuns și la viața din cartierul bucureștean Balta Albă, în care a crescut. Veți auzi și piese preferate, propuse de Lia, un Capricorn autentic (născută pe 4 ianuarie) cu gusturi diverse. Ne-a propus nume ca Nicu Alifantis, Gotye, Annie Lennox, Ada Milea, The Doors, Stromae, Angelina Jordan, Bobo Burlăcianu, Prince ș.a.

Am avut și un interviu cu Anca Lupeș despre Mastering The Music Business, un eveniment programat la București în zilele de 10-12 iulie. Riguros organizat și necesar pentru tânăra Industrie muzicală de la noi.
 
Topul sentimental a fost unul cu creațiile lui Șerban Georgescu. Primele clasate sunt cele interpretate de Mădălina Manole: 1. Fată dragă, 2.Te-am văzut, mi-ai plăcut, 3. Ei și ce?
 
A revenit și rubrica de sezon, ”Hituri de vară de odinioară” cu Los Garcia, Fantastique, The Press sau Nice &D. 
 
Audio:
 

Etichete Lia BugnarMarius ManoleDorina ChiriacMaria ObretinMaria BuzăNicu AlifantisGotyeAnnie LennoxAda MileaThe DoorsStromaeAngelina JordanBobo BurlăcianuPrinceAnca LupeșMastering The Music BusinessȘerban GeorgescuMădălina ManoleLos GarciaFantastiqueThe Press

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live