Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Duminică, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

31 Octombrie 2010
Vizualizari: 5753
Comentează add

Ediția 423 din 30 octombrie 2010

Invitată la "Psihologul muzical": Crina Mardare Invitată la "Psihologul muzical": Crina Mardare - Conține audio

andrei-partos

                            Crina Mardare

Am dedicat ediţia Zilei Radioului (care pe 1 noiembrie împlineşte 82 de ani), dar şi emisiunii Psihologul muzical, născută pe 1 noiembrie 2002.

Crina Mardare, o artistă care s-a dedicat în ultimii ani pregătirii noilor generaţii, a comentat şi explicat multe aspecte legate de sunetul marilor concerte, de showbizul autohton. Am avut discuţii interesante despre difuzarea muzicii româneşti, despre şansele valorilor de a se impune în lupta cu produsele precare promovate cu prea mare insistenţă de unele televiziuni sau posturi de radio. Subiectele au stârnit dezbateri şi în timpul, dar şi după emisiune (pe forumul meu). Am atins şi câteva repere din biografia muzicală a Crinei, de la Trison, la Stereo sau Sfinx Experience. A venit însoţită de un elev de-al ei, Andrei Leonte (n. 15.03.1989), un tânăr ieşean foarte talentat, care a şi cântat cu negativ, iar prestaţia sa a fost unanim apreciată. Andrei ne-a oferit şi o premieră absolută, o compoziţie proprie înregistrată în condiţii de apartament. A fost prezent şi Bubu Cernea, fiul Crinei, care cântă (la cei 16 ani ai săi) în două trupe, învaţă la Liceul de muzică, a înregistrat recent un recital la colegii de la Radio3Net. Un baterist cu viitor real, după o serie de performanţe interne şi internaţionale.

Andrei Leonte Bubu Cernea


 

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Crina MardareSfinx ExperienceBubu CerneaAndrei Leonte.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live