Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA (R) Vineri, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

29 Mai 2011
Vizualizari: 4055
Comentează add

Ediția 452 din 28 mai 2011

Invitată la "Psihologul Muzical": Anca Ţurcaşiu Invitată la "Psihologul Muzical": Anca Ţurcaşiu - Conține audio

andrei-partos

                     Anca Țurcașiu Georgescu

Încă un debut în emisiunea noastră! Deşi este activă artistic încă din 1984 (a jucat rolul Cameliei în filmul „De dragul tău, Anca”), Anca Ţurcaşiu Georgescu (născută pe 8 mai 1970) n-a fost până acum la „Psihologul Muzical”. Este foarte ocupată (avea spectacol chiar pe 28 mai la Teatrul Naţional de Operetă, în musicalul „Rebecca”), aşa că a stat doar două ore cu noi.

În muzică premiile au apărut din 1986 la Mamaia, apoi au urmat şi cele internaţionale la Vilnius - Lituania (1992), sau Cesme - Turcia (1994). Are un album editat de Electrecord în 1989 şi un altul la TransGlobal în 2000. A vrut mereu să fie actriţă, moderator tv, ba chiar şi-a exprimat dorinţa de a face şi radio (am stabilit că la toamnă va modera o ediţie a emisiunii!). Se ocupă intens de propriul fiu, dar şi de mulţi alţii, la o grădiniţă particulară. De dragul copiilor a participat şi la înregistrarea a trei albume din seria „Cutiuţa muzicală” (proiectul iniţiat de Liliana Ştefan). Actoria s-a oficializat în 1994, când a absolvit Academia de Teatru şi Film din Târgu Mureş, secţia Musical. A jucat recent în musicalul Chicago şi regretă că nu s-a reprogramat, după trei stagiuni cu mare succes de casă. Apare destul de des pe micul ecran, a moderat multe emisiuni de divertisment şi o va face cu plăcere, dacă proiectele i se vor potrivi. Vara o găsim la Mamaia unde prezintă şi cântă de mulţi ani.

O ediţie cu foarte multă muzică, de la Roxette la Michael Buble, Norah Jones, John Fogerty, Florian Pittiş, Bob Dylan, Cargo, Kings Of Leon, VH2 şi alţii. Au fost şi noutăţi cu Anouk, Arielle Dombasle, Go Radio, Coldplay, Mr. Big ş.a.m.d.   

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!


Etichete Anca Țurcașiu GeorgescuAcademia de Teatru şi Film din Târgu MureşElectrecord.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live